Többször írtunk már a furcsa, sötét kockaszerű objektumról, amit rendszeresen lefotóznak a napfigyelő műholdak. Számos érdekes teória született már róluk, de azóta sem sikerült rájönni, hogy mi lehet az. Most friss képek jöttek és úgy tűnik még mindig ott van.

A SOHO napfigyelő műhold  2020. július 15-i fotóin ismét észlelhető a gigantikus méretű űrkocka. Többféle módon próbálták már megállapítani a méretét, de úgy tűnik többször nagyobb mint a Föld. Bár a távolságát nem tudták meghatározni, így elképzelhető, hogy azért valamivel kisebb…




A kocka a Nap északi féltekéjén található. Többször megfigyelték, hogy magából a Napból jön elő, vagy éppen oda tér vissza. Ezért sokan azt gondolják, hogy energiát gyűjt, vagy vannak olyan speciális részecskéket, amelyeknek a létezésével még nem vagyunk tisztában és azokat gyűjti be. Mindenesetre sem a mérete, sem az alakja alapján nem úgy tűnik, hogy természetes képződmény. Ugyanúgy lehet egy gigászi űrrobot, mint egy űrváros, vagy űrhajó.

És ezt észlelted már?  Őrületes sebességgel húzott át a Föld légkörén egy ismeretlen tárgy

Ráadásul úgy tűnik a Napunk nem is igazán a miénk. Hiszen olyan távol van, nincs ráhatásunk sem rá, sem a környezetére. Az idegen fajok valószínűleg már jóval azelőtt léteztek, hogy maga a Föld létezett volna és úgy aknázhatják ki a Nap forrásait, ahogyan akarják. Úgy tűnik meg is teszik.