A Nemzeti UFO Bejelentő Központ (NUFORC) adatbázisában bukkantunk egy igen érdekes UFO-észlelésre, amely kísértetiesen hasonlít a több ezer éves Fekete lovag műholdra…

A megfigyelő szerint az észak-karolinai Gastonia felett egy furcsán pörgő, láthatóan mesterséges objektum nagy sebességgel száguldott keresztül az égen, miközben egyre emelkedett. A repülő szerkezet sötét színű volt, de fémesen csillogott, ráadásul 3 villogó fényforrás is megfigyelhető volt rajta. (Bár ezek is inkább tűnnek a napfény csillogásának)

A sötét UFO, ha jobban megfigyeljük, kísértetiesen hasonlít az ősi idegeneknek tulajdonított titokzatos Black Knight műholdra (ahogyan a NASA-nál hivatkoznak rá) amely már nagyon régóta kering a Föld körük. Erről a rejtélyes objektumról korábban ITT írtunk. Vajon ugyanazt látta a szemtanú?

Mindenesetre az objektum alakja egy repülésre tervezett szerkezetre hasonlít, mert mintha szárnyai is lennének. A három villogó fényforrás viszont kísértetieset hasonló a földi repülőgépeknél kötelező jelleggel használt helyzetjelző fényekhez. Vajon földönkívüli űrhajó volt, vagy egy földön készült titkos repülő prototípusa, amely felett elvesztették az irányítást?

És ezt észlelted már?  Különös gömb alakú repülő objektum Pasadena felett

Nézd meg a videót és írd meg a véleményed kommentben!