Jay Stratton, az Egyesült Államok kormányának titkos azonosítatlan légi jelenségekkel foglalkozó munkacsoportjának egykori igazgatója memoár-szerződést kötött a Harper Collinsszal. Ez azt jelenti, hogy hamarosan jön egy könyv, amiben lerántja a leplet a titkos amerikai UFO-aktákról.

Stratton több mint 16 éven át magas rangú hírszerzési tisztviselőként dolgozott, és számtalan amerikai kormányzati vizsgálatot vezetett az UAP (UFO) és a nem emberi hírszerzés területén, beleértve a „Tic Tac” ufót, amellyel a haditengerészet vadászpilótái és a USS Nimitz Carrier Strike Group 2004-ben találkoztak.

A Tic Tac UFO a legismertebb videófelvétel, amelynek létezését elismerte az amerikai kormány.

Stratton munkája titkos, az emlékirataiban azt ígéri, hogy felfedi „Mindent, ami törvényesen nyilvánosságra hozható, első kézből adva beszámolót azokról a megdöbbentő felfedezésekről, kihívásokról és áttörésekről, amelyek az Egyesült Államok kormányának az UAP-ról és a nem emberi lények után zajló vizsgálatokról, valamint ezeknek Strattonra és családjára gyakorolt ​​hatásairól.”

(Bár az ilyen ígéretek általában a „Nesze semmi…” kategóriába esnek ebben a témában. A szerk.)

A The Hollywood Reporternek adott nyilatkozatában Stratton azt mondta: „Új fejezet elején járunk az emberiség történetében. A nyilvánosságra hozatal folyamata összetett, de elkezdődött.”

Jay Stratton, az Egyesült Államok kormányának titkos azonosítatlan légi jelenségekkel foglalkozó munkacsoportjának egykori igazgatója

A könyvet Dan Farah producerrel dolgozták ki a Farah Films-től, aki tévés és filmes jogokkal is rendelkezik. A Stratton életrajza szerint: „A DIA légi és űrhadviselés főnökeként Stratton és kollégái értesültek az UAP létezéséről és a kapcsolódó nemzetbiztonsági aggályokról. Válaszul létrehozták az Advanced Aerospace Weapons Systems Applications Programot (AAWSAP), amely az első hivatalos amerikai kormányzati program az UAP/UFO-k vizsgálatára a légierő Blue Book projektjének 1969-es bezárása óta.”

A Stratton válogatott csapattagjai között volt a nagy bejelentő David Grusch, aki tavaly eskü alatt tanúskodott a Kongresszus előtt a nem emberi intelligencia technológiai és biológiai bizonyítékairól.

És ezt észlelted már?  A NASA a segítségedet kéri a rejtélyes 9. bolygó megtalálásához

Erről itt láthatjátok az egyik videót. Aki nem érti kapcsolja be a magyar feliratot:

A védelmi miniszter 2020-ban bejelentette az UAP munkacsoportot, Strattont a program igazgatójának nevezve ki.

Az Egyesült Államok Szenátusa tavaly vezette be a kétpárti UAP nyilvánosságra hozatali törvényt. A törvény olyan javsalatokat tartalmaz, amelyek nyilvánosságra hozzák azt, amit az Egyesült Államok kormánya tud az UAP-ról és a nem emberi entitásokról. Schumer akkor azt mondta: „Az amerikai közvéleménynek joga van megismerni az ismeretlen eredetű technológiákat, a nem emberi intelligenciát és a megmagyarázhatatlan jelenségeket.”