Egy kutatás szerint összefüggés lehet az Rh negatív vércsoport és az ősi idegenek között. A nyomok egészen 35 ezer évvel ezelőttre nyúlnak vissza…

A földönkívüliek köztünk járnak, közelebb mint gondolnánk. Egyes tanulmányok szerint ugyanis mindenkinek, aki Rh negatív vérrel rendelkezik, földönkívüli ősei vannak. Vagy legalábbis olyan, akinek belenyúltak a DNS-ébe.

binarycodednablue

A modern tudósok legtöbbje nem fogadja el ezt az elméletet. Miért is tennék? Ha bebizonyosodna, hogy igaz, akkor alapjaiban rendülne meg a világról alkotott képünk, történelmünk, sőt evolúciónk is. Így a hivatalos álláspont szerint mindez marhaság! Azonban néhány érdekes kérdés nem hagyja nyugodni az emberek nagy részét: miért van az Rh negatív vérrel élőknek extra csigolyája, miért magasabb az intelligencia-hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük? Ezek a kérdések az emberiség mintegy 15%-át érintik, vagyis nagyjából 1 milliárd embert.

És ezt észlelted már?  Szabályos piramist fedeztek fel a Holdon!Az sem tisztázott, hogy ha valóban egy közös őstől származunk, miért nem összeegyeztethető mindenki vére. 

ancient-aliens

Egyes elméletek szerint a különös vércsoport nagyjából 35 ezer éve jelent meg. A Földre látogató idegen lényekről a többezer éves sumér eredetmítoszban és az indiai szent iratokban, a védákban is olvashatunk, de még a Bibliában is taláhatunk erre utalásokat. Talán éppen ebben az időszakra eshet az emberi DNS megpiszkálása is.

“Azzal együtt, hogy a földi élet állandóan fejlődik, a felvetést, hogy talán szándékos beavatkozás eredménye, nem szabadna kizárni. Egy statisztikailag erős intelligens szerű „jel” kimutatása a genetikai kódunkban, igazolható következménye lehetne egy ilyen forgatókönyvnek”– fogalmaznak más a kutatók.

A téma egyik neves kutatója Robert Sepehr egyik könyvében arról ír, hogy a földön 612 főemlős faj és alfaj ismert – melyet a Természetvédelmi Világszövetség is elismer – ám egyiknek sincs RH negatív vércsoportja. Valamint arra is rávilágít, hogy minden királyi család RH negatív vércsoporttal rendelkezik, és a földönkívüliek által eltérített emberek nagyrészének is ilyen a vére… Ezek a tények elképesztő kérdéseket vetnek fel az emberiség eredetével és az evolúcióval kapcsolatban!

És ezt észlelted már?  Mi folyik itt? Lefotóztak egy Föld körül keringő idegen űrhajót

Vajon tényleg földönkívüliek avatkoztak be az emberi fejlődésbe, vagy csak egy különös mutációról lehet szó?