Egy arizona-i férfi egy ködös hajnalon olyasmit látott a kihalt utcán, amitől meghűlt az ereiben a vér. Még jó, hogy nála volt a kamerás mobilja és le tudta fotózni a hátborzongató jelenést…

Richard Christianson az amerikai Phoenix-ből az internetes társadalomhoz fordult segítségért a Facebook közösségi oldalon keresztül, hogy meg tudja mi lehet az a hátborzongató árny, amit sikerült lefotóznia.

A megdöbbentő kép igen hamar vírus módjára kezdett terjedni az interneten, s rövid időn belül 600 ezren osztották meg. A fotón első pillantásra úgy tűnik, hogy egy nem mindennapi alak sötét körvonalai rajzolódnak ki a hajnali lámpák fényénél.

Mintha egy humanoid lény állna az út szélén, hatalmas szárnyakkal a hátán.

demon napiufo 02

A figura egy ember méretéhez képest kétszer, háromszor nagyobb. Sokan arra tippelnek, hogy a hatalmas szárnyak miatt egy angyal volt, mások viszont szarvakat is látni vélnek a fején ezért inkább egy démonra gyanakodnak. Persze az ufológusok szerint csakis egy földönkívüli entitás lehetett.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes, Föld-méretű objektum hagyta el a Nap felszínét

Az, hogy a földöntúli lény miért bukkant fel, nem tudni. Egyes elméletek szerint a végítélet egyik hírnöke volt, egyfajta ómen, ami a közelgő világvégére próbálta figyelmeztetni az emberiséget jelenlétével. Bár úgy látszik, rosszkor, és rossz helyen bukkant fel. A kihalt utcán ugyanis csak egy ember járt akkor… nála volt a kamerás mobil.

demon napiufo 01

Akadnak viszont, akik csak nevetnek az egészen. Ők egy gyenge photoshopos hamisítványnak gondolják a hátborzongató fotót, ami csak azért jött létre, hogy némi szenzációt keltsen az internet langymeleg posványában.

Emellett az is előfordulhat, hogy Christianson csak benézte a dolgot és egy szobrot, vagy egy pár pálmafát vélt démonnak az hajnali ködben…

Többet akarsz tudni? Az eltitkolt idegen lényekről itt olvashast további cikkeket!