Legalábbis ezt a következtetést vonta le több UFO-vadász blogger is a nemrégiben felbukkant és vírusként terjedő indiai idegen lényes videóból. Nézd megt te is, és döntsd el mi is látható rajta!

A Kelet-Indiai Jharkhand egyik “autópályáján” vette fel a különös jelenetet egy motoros csapat egyik tagja 2021. április 27-én. A videó éjszaka készült, amikor a közlekedő autók és motorok reflektorai egy különösen vékony, hófehér alakot világítottak meg az út szélén bandukolni. A felvétel egy részlete felkerült a közösségi médiába, ahol őrült módon kezdett el terjedni, akár egy vírus.

Mindenkinek meg volt róla a véleménye. Az önjelölt UFO-szakértők is ráharaptak és szerintük a klip bizonyítja, hogy az idegenek köztünk járnak. A fehér alak pont úgy néz ki, ahogyan a köztudatban a “kicsi szürkéket” elképzelik. Vékony testalkat, az emberénél némileg hosszabb végtagok és nagyobb fej. Az arca nem látszik a felvételen, legalábbis azon a részén, amit közzétettek.

És ezt észlelted már?  Minden idők legdurvább viharfelhőjét videózták, amikor egy UFO repült ki belőle

Mások szellemnek, vagy a helyi folklórban szereplő boszorkánynak vélték a hófehér alakot.




Scott Brando szerint (népszerű álhír-vadász és leleplező, aki az ufoofinterest.org weboldalt működteti), a “furcsa figura” nem idegen lény, hanem csak egy meztelen nő volt, aki egyedül sétált az úton. Az egyik férfi, aki megjelent a videóban is, szintén beszélt a találkozásról, és elmondta az indiai helyi sajtónak, hogy valóban meztelen nővel találkoztak. A helyi hatóságok vizsgálják az esetet, hiszen Indiában sem mindennapi dolog, hogy egy nő pucéran sétálfgasson az éjszaka közepén. Csak a nyugati média és a “kiéhezett” alien-fanatikusok csináltak belőle világraszóló szenzációt.

Megjegyzem, ez a “leleplezés”, könnyen lehet, hogy pont azért született, hogy elkenjék azt, hogy tényleg egy idegen lény volt az illető. Bármi elképzelhető…