A Noé álnevet viselő állítólagos időutazó, aki megjárta a 2030-as évet, hátborzongató dolgokat mond az idei évünkről.

Bár sokan csak szélhámosként tekintenek rá, a YouTube-on futó, ApexTV nevű csatornán feltűnt időutazó mégis rendszeresen szivárogtat megdöbbentő információkat a közeljövővel kapcsolatban. Állítása szerint ezek nem próféciák, nem jóslatok, az ő szemszögéből már régen megtörtént tények, hiszen megjárta a jövőt, neki a mi időnk már múltnak számít.A klipben Noé eltorzított hanggal és kikockázott arccal néhány könyvtári oldalt lobogtat a jövőből, miközben elmondja mit fogunk átélni 2019-ben.

Többek közt megemlíti, hogy 2019 elején az UFO-észlelések száma döbbenetes mértékben megnő, valamint arról is beszél, hogy februárban az évszázad hóvihara fog lecsapni az Egyesült Államokra, amiben több kisebb város is teljesen elpusztul. Mint mondja: “Ez a történelem legnagyobb hóvihara.” Áprilisban pedig bejelentik, hogy olyan robot szemet sikerül létrehozni, amivel a vakok újra láthatnak majd.

És ezt észlelted már?  Idegen űrflottát észleltek a Nap közelében

De emellett számos más érdekes dolog fog történni, többek közt olyan chipet sikerül készíteni, amelynek beültetése lehetővé teszi a lebénult embereknek, hogy újra járni tudjanak. Donald Trumpot pedig 2020-ban elsöprő fölénnyel újraválasztják. Ezek után 2028-2029-es évekből is közöl pár érdekfeszítő infót. Például olyasmiket, mint: “az időutazás technológiája és az intelligens földönkívüli élet létezése nyilvánosságra kerül, vagy hogy egy 20 éves lány lesz az USA elnöke…

“Ez nem vélemény, ezek a tények.” – mondja az időutazó.

Noé korábban azt állította, hogy kormányzati alkalmazott volt, akinek időutazásért fizetett az amerikai kormány. 2030-ba küldték, csakhogy titkos missziója kudarcot vallott, mert mint mondta “a helyszínen lőttek.”

“Figyelmeztetnünk kell a nyilvánosságot, hogy az időutazás valóságos, a kormány elrejti az emberek elől, viszont titokban használja.”