Különös, óriás méretű lény felbukkanása tartja rettegésben a mexikói hegyekben élő embereket. Egy szemtanúnak sikerült a mobiljával lefotóznia

A helyiek azt állítják, hogy 2020. május közepén egy hatalmas lényt láttak egy hegyláncon Mexikóban San Luis Potosí Huasteca régiójában  a múlt héten, sőt le is fényképezték a mobiltelefonjukkal.

Egy szemtanú beszámolója: “A férjemmel és a gyermekünkkel odakint játszottunk, amikor egy robbanásszerű hangot hallottunk. A domboldal felé néztünk, mert azt hittük, hogy a hang onnan jön. Először azt gondoltuk, hogy földcsuszamlás” – mondta az Antonia nevű nő a helyi sajtónak, aki először nem is hitt a szemének: Egy nagyon magas, vékony emberszerű alak bukkant fel az egyik közeli hegygerincen. “Mint egy óriás.” – mondta  a nő.

És ezt észlelted már?  Meghekkelték egy NASA alkalmatott gépét, megdöbbentő felvétel került elő

“Délután öt óra körül volt. Nagyon megrémültem. A férjem kiabált, amikor ő is meglátta ezt a dolgot, hogy azonnal be kell mennünk a házba, bár messze voltunk tőle.”

Antonia története megegyezik az “Ojo de Agua” ejido és a szomszédos helységek más lakosainak tanúvallomásaival, a Ciudad Valles községben, San Luis Potosí Huasteca régiójában. Az esemény félelmet és bizonytalanságot okozott a bennszülöttek körében.  A különös lény ráadásul mintha kiabált volna, furcsa, nagyon mély hangon. A környéken hamar híre ment a szokatlan eseménynek, többen az eset kivizsgálását kérték.



Az őslakos terület képviselőjének, Agustín Hernándeznek a nyilatkozata szerint sokat beszéltek arról a hatalmas alakról, amely a hegységben megjelent. A Tének-hegység lakosainak többsége, különösen az “Ojo de Agua” ejido lakói, aggodalmukat fejezték ki az események miatt.

És ezt észlelted már?  Ufók London felett! Az emberek az utcáról bámulták őket!

Az idősebbek jobban hisznek a hasonló rejtélyes dolgokban, de ők inkább hallgatnak. A hatóság szerint soha nem volt ilyen jellegű hivatalos bejelentés a környékről, más beszámolók pedig arra utalnak, hogy a törzsön belül megállapodás született, hogy inkább csöndben maradnak.

Hogy mi lehetett a hatalmas lény, arról több feltételezés is született. A listán éppúgy szerepel a rejtélyes bigfoot, vagy a sasquatch, mint a hatalmas, majomszerű földönkívüli. Egyesek még a lény űrhajóját is felfedezni vélik a rossz minőségű fotón. A felvételen jól láthatóan első végtagjaira is támaszkodik a lény, mint ahogy egy gorilla tenné, de ahhoz viszont túl vékony a testfelépítése, hogy az legyen. Hogy a hír mennyire hiteles, szintén nehéz megállapítani, mert eddig csak ufókkal és kriptoid lényekkel foglalkozó oldalakon bukkantunk rá.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes, száguldozó fénygömböt videóztak London felett

Forrás: thetimeshub.in