UFO-kutatók azt állítják, hogy egy olyan azonosítatlan anyag van birtokukban, amelyről a kísérletek során bebizonyosodott, hogy „nem emberi” eredetű. A különös anyagra egy orosz kutató bukkant rá.

A minta apró darabkáit, amelyek arany árnyalatúak voltak, olyan könnyűek, mint egy virágszirom, először egy konferencián állították ki a texasi Irvingben. Az anyagot jelenleg a MUFON, az UFO-kutatók csoportja birtokolja.

A jelentések szerint a mintát NASA-minőségű technológiával tesztelték, és az anyag 90 százaléka azonosíthatatlan volt. Ez arra utalt, hogy az anyag nem olyan fém, amelyet az emberiség ismer, mondták a kutatók. Mivel egyedülálló könnyű és porózus textúrája van, a MUFON azt az ötletet vetette fel, hogy a minta hasonlít az 1947-es roswell-i incidens során fellelt „UFO törmelékre”. (ugyanis ezek is pehelykönnyűek voltak, de inkább fóliaszerű volt az anyaguk)

És ezt észlelted már?  Ez az a videó, amiért sokan hisznek az UFO-kban

A csoport azt is közölte, hogy néhány mintát elloptak az Egyesült Államokbéli hivatalos postafiókjukból, miután a minta orosz megtalálója megpróbálta elküldeni őket a MUFON-nak. „Ez jellemző az ilyen jellegű bizonyítékokra” – mondta Ron James, a MUFON médiakapcsolati igazgatója.

Mondjuk a fellelhető fotókon sok minden nem látszik az állítólagos tárgyból, bármi lehet. De döntse el mindenki maga, hogy mi lehet a fura tárgy.