Bármennyire igyekszik a NASA tudományos magyarázattal szolgálni arról, ami Földön kívül vagy a bolygónkon történik, a szemfüles ufóvadászok mindig találnak valami  nagyon-nagyon szokatlant. Az ISS űrállomás kamerájának felvételén ismét felbukkant valami furcsa…

Pár napja a Nemzetközi űrállomás élő közvetítést sugárzó HD kamerája (amelyet a youtube-on élőben nézhet bárki) furcsa objektumot vett fel, amint előbukkan a Föld légköréből. A tárgy megjelenése után pár másodperccel a NASA meg is szakította az adást… de egy fanatikus ufóvadász,  rögzítette a jelenetet.

Ez már nem az első ilyen eset. Számtalan videó került már fel eddig is a Youtube-ra, amiket szintén az űrállomás közvetítéséből rögzítettek. Ezek alapján úgy fest, hogy úgy járkálnak ki-be a Föld légköréből az idegenek, mintha csak beugranának egy kávéra hozzánk. 

És ezt észlelted már?  Hátborzongató árnyalakot fotóztak: Angyal, vagy démon?

Március 5-én ráadásul az űrállomást  másfél kilométerrel magasabb pályára navigálták, talán éppen azért, hogy még véletlenül se kerülhessenek ismét látótérbe az ismeretlen objektumok.

A hab a tortán, hogy olyan hírek is  szárnyra keltek, miszerint az űrkutatási hivatal le akarja állítani az élő közvetítéseket költségcsökkentésre hivatkozva… ez az ufóhívők számára felér egy beismeréssel.

2015-ben is volt már hasonló észlelés:

És 2013-ban is:

A NASA egyelőre nem reagált érdemben a felvételekre és az elméletekre. Kivéve egyes eseteket, amikor űrszemétnek titulálták a látottakat, mert a rejtélyes objektumok annyira közel voltak az űrállomás kamerájához, hogy részletek is kivehetők voltak rajtuk. Bármik legyenek is a videókon felbukkanó objektumok, az az ufológusok szerint nem földi technikára vagy űrszemétre utal…