Arról, hogy az ősi időkben óriások éltek a Földön, alighanem már mindenki hallott. Ha másutt nem is, de a Bibliában biztosan olvasott róluk. Most úgy fest rábukkantak egyre, ráadásul jégbe fagyva.

Sok mendemonda, legenda, és mítosz említi az egykor a Földön élő óriási emberszerű lényeket. Vesztüket végül az okozta, hogy a folyamatos egymás közti háborúskodás hatására kevesen maradtak. Ráadásul éppen abban az időben kezdték az emberek benépesíteni a kontinenseket. Az óriások előszeretettel csemegéztek emberhúst, így az egyre sokasodó ősi törzsek egyszerűen levadászták a megmaradt óriásokat. Persze mindet nem tudták, így bizonyára maradt néhány a világ különböző isten háta mögötti helyein. Persze mára már azok is elpusztultak.

Többen összekeverik a Codex Vaticanus-sal, a valódi neve Codex Ríos.

Néha felbukkannak még manapság is a hírekben, amelyek például az egyik óriás levágott és mumifikálódott 38 cm-es ujjáról szólnak, vagy éppen a sebtiben eltüntetett bizarr méretű régészeti leletekről…

És ezt észlelted már?  Felizzott a villámcsapástól a viharfelhőből előszáguldó UFO




Most úgy fest, hála a műholdak fürkész tekintetének, felfedeztek egy 20 méteres példányt az Antarktisz jegébe fagyva. A globális olvadás apránként felszínre hozza az évezredes jégtakarók titkait is. A furcsa, emberi alakzatot a Google Earth térképen vették észre 2020. július 28-án. Koordináták: 72 ° 32’26.35 “D 31 ° 19’17.86” K. Kis keresgélés után a Google Maps-on is megtaláltuk, bár ott nem olyan jó a felvételek felbontása…

A felfedező szerint a “hulla” közelében egy hatalmas barlangnyílás is látható, ami alighanem a lakhelye lehetett egykor, vagy a bejárata egy ősi földalatti településnek. A Google vonalzója szerint a humanoid alak 20 méter, a barlang bejárata pedig 22 méter magas. Úgy tűnik, hogy összeillenek. Ezt a fényképet egy műhold készítette, így nem elfogult azzal, amit lát, egyszerűen csak rögzíti.

És ezt észlelted már?  Eltűntették a nevadai sivatagban lezuhant UFO-anyahajó nyomait, de hibáztak...