A Popocatépetl vulkán Mexikóban, Puebla állam terültén található, és jól ismerik ufológus körökben. A környékről az elmúlt években elképesztő mennyiségű észlelésről érkezett hír. Kísérteties fények, azonosítatlan repülő tárgyak és még ki tudja mi minden repkedett a vulkán felett és a környékén… A legújabb felvétel azonban mindet übereli!

A Popocatépetl Mexikó egyik legaktívabb tűzhányója, 5600 méterre magasodik ki a környező tájból.  Aktivitásának jelenlegi ciklusa 1947-ben kezdődött egy nagyobb kitöréssel. Legutóbb idén januárban kezdett pöfékelni, áprilisban pedig két kilométer magasságba lövellt ki magából hamut. Azóta is szinte napi rendszerességgel eregeti a füstöt.

Élelmes helyiek még egy webkamerát is felállítottak, hogy bárki nyomon tudja követni a napi eseményeket, ha pedig egy hatalmas kitörés kezdődik, akkor már az elejétől dokumentálva lesz.

És ezt észlelted már?  Ledöbbentek a bámészkodók: Chemtrail-zabáló UFO-t videóztak

mexiko.jpg

Ennek a webkamerának a felvételein bukkantak fel különös dolgok pár napja. A videón először csak a felhőkkel takart vulkánt láthatjuk, amint éppen a szokásos módon füstöt ereget. Aztán egyszercsak titokzatos, fénylő tárgyak kezdenek el repkedni a vulkán és a kamera között.

Akadnak nagyobb, fényesebb tárgyak, amelyeknek furcsa módon a kép másik felén jelenik meg a tükörképe, haloványabban és ellentétes irányú mozgással. Ezek a kamera lencséjének reflexiói miatt keletkeztek… Vagyis a nagyobb fényű foltok az eredeti objetumok…

Már korábban is észleltek fényesen ragyogó azonosítatlan repülő tárgyakat a tűzhányó közelében, de ilyen mennyiségben, ráadásul egy időben, még nem volt példa.

VULKAN3.jpg

A jelenség rengeteg kérdést vetett fel az ufóvadászok közösségében: Talán egy hatalmas kitörés előjele lehet a rengeteg szokatlan fényjelenség? Idegen lények menekülnek a környékről a katasztrófa elől? 

És ezt észlelted már?  A Bermuda-háromszögben vettek videóra egy irányíthatatlanná vált UFO-t

VULKAN2.jpg

De az sem kizárt, hogy csak egy csapat szentjánosbogár szabadult el a kamera közelében…