Az ausztrál UFO-vadászok már egy ideje tisztában vannak vele, hogy csakis infravörös kamerával érdemes az idegenek járműveire vadászni. A napokban sikerült is egy újabb furcsaságot felvenniük.

Az egyik ausztrál UFO-vadász szinte ki sem mozdul infravörös kamera nélkül otthonról. Ha csak teheti, az eget videózza, ugyanis odaát egy ideje tisztában vannak vannak vele, hogy szabad szemmel elég minimális az esély arra, hogy ufóba botoljon az ember. Az idegen fejlett álcázásnak köszönhetően a puszta szemükkel aligha vennék észre azokat a furcsa objektumokat, amelyeket az infravörös kamera viszont minden gond nélkül érzékel.2018. január 15-én készült az alábbi felvétel Sydney-ben. Ezen jól látszik, amint egy ismeretlen, nagy sebességgel száguldó tárgy áttöri a felhőket. Az egyikből még csóvát is húz, amint átrepül rajta. A felvétel készítője szerint legalább tízszer olyan gyorsan repült, mint egy harci repülő. Mivel rengeteg videót készített már róluk is, van összehasonlítási alapja.

És ezt észlelted már?  Földönkívüliek üldözték egymást a tetőn, felvette egy utcai kamera

Bár a felvétel elég rossz minőségű, a tárgy sebessége elárulja, hogy nem földi gépről lehet szó, és nem is madárról… Meteoritnak viszont túl halvány. Az utóbbi években rengeteg ehhez hasonló, sőt, ennél jobb videók is készültek infravörös kamerával, ami igen kelendő az ausztrál UFO-vadászok körében.