A Noé álnevet viselő állítólagos időutazó, aki megjárta a 2030-as évet, hátborzongató dolgokat mond az idei évünkről.

Bár sokan csak szélhámosként tekintenek rá, a YouTube-on futó, ApexTV nevű csatornán feltűnt időutazó mégis rendszeresen szivárogtat megdöbbentő információkat a közeljövővel kapcsolatban. Állítása szerint ezek nem próféciák, nem jóslatok, az ő szemszögéből már régen megtörtént tények, hiszen megjárta a jövőt, neki a mi időnk már múltnak számít.A klipben Noé eltorzított hanggal és kikockázott arccal néhány könyvtári oldalt lobogtat a jövőből, miközben elmondja mit fogunk átélni 2019-ben.

Többek közt megemlíti, hogy 2019 elején az UFO-észlelések száma döbbenetes mértékben megnő, valamint arról is beszél, hogy februárban az évszázad hóvihara fog lecsapni az Egyesült Államokra, amiben több kisebb város is teljesen elpusztul. Mint mondja: “Ez a történelem legnagyobb hóvihara.” Áprilisban pedig bejelentik, hogy olyan robot szemet sikerül létrehozni, amivel a vakok újra láthatnak majd.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes objektumot fotózott egy műhold El Salvador partjainál

De emellett számos más érdekes dolog fog történni, többek közt olyan chipet sikerül készíteni, amelynek beültetése lehetővé teszi a lebénult embereknek, hogy újra járni tudjanak. Donald Trumpot pedig 2020-ban elsöprő fölénnyel újraválasztják. Ezek után 2028-2029-es évekből is közöl pár érdekfeszítő infót. Például olyasmiket, mint: “az időutazás technológiája és az intelligens földönkívüli élet létezése nyilvánosságra kerül, vagy hogy egy 20 éves lány lesz az USA elnöke…

“Ez nem vélemény, ezek a tények.” – mondja az időutazó.

Noé korábban azt állította, hogy kormányzati alkalmazott volt, akinek időutazásért fizetett az amerikai kormány. 2030-ba küldték, csakhogy titkos missziója kudarcot vallott, mert mint mondta “a helyszínen lőttek.”

“Figyelmeztetnünk kell a nyilvánosságot, hogy az időutazás valóságos, a kormány elrejti az emberek elől, viszont titokban használja.”