Casperben (USA/Wyoming) többen megdöbbenve észlelték, hogy rengeteg fénylő tárgy jelent meg az alkonyi égbolton. Természetesen videó is készült a különös jelenségről. Vajon földönkívüliek parádéztak, vagy a közeli légibázisról indítottak egy drón-hadosztályt valamilyen titkos céllal?

Az UFO-k 2019. július 26-án pénteken alkonyatkor bukkantak fel a Wyoming-i Casper égboltján. A látvány hatására többekben felmerült, hogy megkezdődött a régen beharangozott földönkívüliek inváziója. Bradley Ries, aki az egész eseményt fényképezőgépén rögzítette, nem tudta, mit gondoljon a különös jelenségről.

Ries szerint elképzelhető, hogy drónok lehettek, ám „teljesen csendben szálltak és nagyon közel voltak” ahhoz a helyhez, ahonnan felvette a videót. Ráadásul egyetlen hang nélkül haladtak, pedig ilyen távolságból hallania kellett volna a légcsavarok berregését…

És ezt észlelted már?  500 éves festmény bizonyítja, hogy a középkorban is láttak ufókat 

Mivel az ég felhős és szinte sötét volt, a gömbök homályosak, de ha ránagyítunk a felvételre, akkor látható, hogy formációban haladtak a repülő tárgyak. Úgy tűnik, hogy mások is észlelték a fényeket, amit meg is osztottak más UFO orgánumokkal.„A családom és én ugyanazt látták Iowa felett. Több százan voltak, de magasabbra repültek, és kismértékű fénypontoknak tűntek. Ez őrület!”

Bradley Ries megjegyezte, hogy az objektumok a repülőtér irányába szálltak. Természetesen a Casper/Natrona megyei nemzetközi repülőtérnél érdeklődött a furcsa fények eredete után. Nem kapott érdemi választ, de a kérdését továbbították a Szövetségi Repülési Igazgatósághoz.

A dolgok itt furcsa fordulatot evettek, ugyanis onnan már reagáltak a kérdésére. Allen Kenitzner, az FAA északnyugati hegyvidéki régiójának szóvivője nem tudott információt adni az UFO-kkal kapcsolatban, de hozzátette, hogy “a levegőben nem volt olyan tárgy, amit az FAA nem tudott azonosítani.”

És ezt észlelted már?  Háromszög alakú, izzó UFO-k a texas-i El Paso felett

Ez a konkrét nyilatkozat úgy hangzik, mintha a szervezet tudatában lenne valamilyen tevékenységnek aznap este, de nem tudta megerősíteni vagy tagadni azt. Vajon a fények valamiféle katonai gyakorlat részét képezték? Végül is a Francis E. Warren légierő-bázis Cheyenne-ben, Wyomingban található, amely nincs olyan messze…