Már eddig is az terjedt, hogy különféle rejtélyes romok találhatóak a Marson, de csak homályos, erősen belemagyarázós fotókat láttunk. Most azonban olyan képek kerültek fel a világhálóra, amelyek kétséget sem hagynak afelől, hogy tényleg volt civilizáció a Marson.

Kevesen tudják, hogy a Marsról érkező fotók nemzetközi közkincsnek számítanak és az amerikai törvények szerint mindenki által elérhetővé kell tennie a NASA-nak. Természetesen ezt betartják, csakhogy még kevesebben tudják, hogy hol találhatóak ezek a képek, ráadásul nagy felbontásban. Egy rejtélyes figura rendszeresen felteszi a nagy felbontású képeket a Gigapan-ra. Itt böngészik azok, akik tudják mit és hol kell keresgélniük.



A napokban (2019. szeptember) a Mars, Atlantis Chassis-nek nevezett területéről is érkeztek képek. Sokan nem hittek a szemüknek, amikor meglátták mit ábrázolnak a fotók. Többek közt Scott C. Waring, UFO-vadásznak is leeset az álla. Szerinte, (valljuk be szerintünk is) a fotókon látható struktúrák olyanok, mintha egy földi nagyvárost fotóztak volna a levegőből. Tisztán látszanak az utcahálózatok, amelyek meglepően szabályos mértani mintázatot követnek. Az utcák közt láthatóak az épületek romjai is, hatalmas halmok formájában. Így nézne ki például New York pár ezer év múltán, ha a Föld légköre elillanna és a minimálisra csökkenne a víz és az időjárás általi erózió.

És ezt észlelted már?  Szó szerint meghasadt az ég Nevada felett



A rácsvonalak nagyjából 1 km-nyire vannak egymástól, így el tudjuk képzelni a terület valódi nagyságát. A NASA nemes egyszerűséggel csak Atlantisznak nevezi a területet, talán nem véletlenül. Waring szerint az ősi marsi város több millió évesnek tűnik, és 100%-os bizonyíték arra, hogy idegenek éltek a Marson.

A fotók eredeti forrása: http://www.gigapan.com/gigapans/217147
A fotók eredeti forrása:  https://hirise-pds.lpl.arizona.edu/PDS/RDR/ESP/ORB_019100_019199/ESP_019103_1460/