Különös, óriás méretű lény felbukkanása tartja rettegésben a mexikói hegyekben élő embereket. Egy szemtanúnak sikerült a mobiljával lefotóznia

A helyiek azt állítják, hogy 2020. május közepén egy hatalmas lényt láttak egy hegyláncon Mexikóban San Luis Potosí Huasteca régiójában  a múlt héten, sőt le is fényképezték a mobiltelefonjukkal.

Egy szemtanú beszámolója: “A férjemmel és a gyermekünkkel odakint játszottunk, amikor egy robbanásszerű hangot hallottunk. A domboldal felé néztünk, mert azt hittük, hogy a hang onnan jön. Először azt gondoltuk, hogy földcsuszamlás” – mondta az Antonia nevű nő a helyi sajtónak, aki először nem is hitt a szemének: Egy nagyon magas, vékony emberszerű alak bukkant fel az egyik közeli hegygerincen. “Mint egy óriás.” – mondta  a nő.

És ezt észlelted már?  A Földről is látszik a rejtélyes holdbéli torony...

“Délután öt óra körül volt. Nagyon megrémültem. A férjem kiabált, amikor ő is meglátta ezt a dolgot, hogy azonnal be kell mennünk a házba, bár messze voltunk tőle.”

Antonia története megegyezik az “Ojo de Agua” ejido és a szomszédos helységek más lakosainak tanúvallomásaival, a Ciudad Valles községben, San Luis Potosí Huasteca régiójában. Az esemény félelmet és bizonytalanságot okozott a bennszülöttek körében.  A különös lény ráadásul mintha kiabált volna, furcsa, nagyon mély hangon. A környéken hamar híre ment a szokatlan eseménynek, többen az eset kivizsgálását kérték.



Az őslakos terület képviselőjének, Agustín Hernándeznek a nyilatkozata szerint sokat beszéltek arról a hatalmas alakról, amely a hegységben megjelent. A Tének-hegység lakosainak többsége, különösen az “Ojo de Agua” ejido lakói, aggodalmukat fejezték ki az események miatt.

És ezt észlelted már?  Videó készült arról, miként gerjesztik a felhőket az UFO-k

Az idősebbek jobban hisznek a hasonló rejtélyes dolgokban, de ők inkább hallgatnak. A hatóság szerint soha nem volt ilyen jellegű hivatalos bejelentés a környékről, más beszámolók pedig arra utalnak, hogy a törzsön belül megállapodás született, hogy inkább csöndben maradnak.

Hogy mi lehetett a hatalmas lény, arról több feltételezés is született. A listán éppúgy szerepel a rejtélyes bigfoot, vagy a sasquatch, mint a hatalmas, majomszerű földönkívüli. Egyesek még a lény űrhajóját is felfedezni vélik a rossz minőségű fotón. A felvételen jól láthatóan első végtagjaira is támaszkodik a lény, mint ahogy egy gorilla tenné, de ahhoz viszont túl vékony a testfelépítése, hogy az legyen. Hogy a hír mennyire hiteles, szintén nehéz megállapítani, mert eddig csak ufókkal és kriptoid lényekkel foglalkozó oldalakon bukkantunk rá.

És ezt észlelted már?  Nem vagyunk egyedül: Infravörös kamerával buktatták le a láthatatlan entitásokat

Forrás: thetimeshub.in