Egy igen népszerű összeesküvés-elmélet szerint, hüllőszerű idegen lények embernek álcázva épültek be a társadalmunk fontos pozícióiba, így irányítják a világot a háttérből. Azonban néha átlátni az álcájukon… Megdöbbentő felvételek!

Reptilánok, a hüllőszerű intelligens lények már régen beépültek az emberi világ fontosabb pozícióiba, kezdve a gazdaságtól, a valláson és a katonaságon át, egészen a politikáig. Legalábbis ez az egyik legnépszerűbb elmélet az összeesküvés-kedvelők körében.

troodon-2.jpg

Hogy ezek a lények a világűr más, lakott részéből jöttek-e, vagy a Földön 65 millió éve kihaltnak hitt dinoszauruszokból, pontosabban a Compsognathus nevű, apró ősi hüllőből kifejlődött intelligens létformák, vagyis a Föld igazi ősi népe, folyamatos vita tárgya az interneten!

troodon.jpg

A legnépszerűbb elmélet szerint földönkívüliek, de mivel teljesen különböznek az emberektől, így nyíltan nem vállalhatják külsejüket.   Céljuk a bolygó feletti teljes irányítás megszerzése… Hogy miért? Talán egy későbbi inváziót készítenek elő, hogy népük elfoglalhassa a Földet, mert az ő hazájuk már lakhatatlan…

És ezt észlelted már?  Ezt a marsi fotót máig nem tudta megmagyarázni a NASA!

Egyfajta folyadékkristályos holografikus álcával fedik el valódi kinézetüket. Ettől szinte felismerhetetlenek. Bárki embernek nézné őket. Eltekintve egy-egy esettől, amikor valamiért meghibásodik az álcázó berendezés, és a videokamerák rögzítik a szemmel szinte nem is észlelhető pillanatot, amikor felfedik valódi kinézetüket.



Számos ilyen videó kering az internet sötét bugyraiban. Ismeretlenek sokszor megpróbálják töröltetni a felvételeket, de hála a rengeteg felhasználónak, folyamatosan pótolják az eltüntetett videókat.

Az egyiken például Yusuf Estes látható, egy amerikai lelkész, aki áttért az iszlám hitre, és még az Egyesült Nemzetek Békekonferenciáján is beszédet tartott… Több alkalommal is úgy tűnik, mintha átalakulna az arca szónoklás közben:



A másik videón pedig egy nőt láthatunk, akinek pislogás után a Reptilánokra jellemző, függőleges pupillájú szeme lepleződik le:

És ezt észlelted már?  Talajvíz a Marson? Miért titkolja a NASA?

Az összeesküvés-elmélet hívei már számos hírességet meggyanúsítottak, hogy valójában gyíkemberek. Például Barack Obamát és feleségét, Obama egyik testőrét, Miley Cyrust, Rihannát, Justin Biebert, XVI. Benedek pápát, az egész brit királyi családot, Slash-t, a Guns and Roses gitárosát, na és természetesen magát Jézust is!

A Reptilán elmélet kiagyalója és legfőbb terjesztője David Icke. Hogy igaza van-e, vagy csak az ötlet furcsasága miatt lett népszerű a teória, nehéz megmondani…

Még ha nem is igaz az egész, akkor is színt vitt szürke hétköznapjainkba…