A szemtanú a szemei helyett a kamera lencséjét dörzsölgette, mert nem hitte el, amit lát. A felvétel viszont a tiszta lencsének köszönhetően remekül sikerült.

Ezt a szokatlan alakú UFO-t Rio De Janeiro felett vették fel. 2020 július 19-én jelentették az észlelést, de a videót valójában korábban, 2020. május 7-én rögzítették. Az UFO egyértelműen geometriai alakú, de ez az alak másodpercek alatt megváltozik. Először egy ötágú csillagként látható, majd másodpercekkel később piramis alakúvá változik! Figyelemre méltó és bizarr, és mégis… valódi nyers felvétele. Az alakváltozást semmiképpen sem lehet megmagyarázni. Ezt még a női szemtanú is pont így gondolhatta, mert felvétel közben megtörölte a kamera lencséjét, hogy biztos, ami biztos, jól sikerüljön a videó.

És ezt észlelted már?  Különös repülő tárgyak száguldottak elő a felhőkből egy drón kamerája előtt!





Scott C. Waring ufo-kutató szerint hasonló észlelés 1979. október 8-án egy Dallas-Pittsburgh labdarúgó-mérkőzésen történt. Az operatőr és a kommentátor vette észre a fura repülő tárgyakat, így rámentek a kamerával. Fogalmuk sem volt róla, hogy UFO-kat vesznek fel. Úgy tűnik, hogy ugyanaz a típus, mint amit 2020. május 7-én készült Rio de Janeiróban felvett videón láthatunk.