Már meg sem lepődünk, ha valami különlegességet osztanak meg a Nemzetközi Űrállomás asztronautái. Kicsit közelebb vannak a tűzhöz, mint mi innen lentről.

A minap (2020. augusztus 19.)  Ivan Vagner űrhajós éppen videót készített az Antarktisz felett látható sarki fényről, amikor az űrállomásról, amikor öt, egymás mellet repülő fényes objektumra lett figyelmes. Mivel az űrállomás hatalmas sebességgel kering a Föld körül, jól látható a felvételen, hogy minden egy irányba mozog. Ezek a fénylő tárgyak viszont pont az ellenkező irányba száguldottak. Vagner a felvételt elküldte a Roscosmosnak elemzés céljából, és Twitter-oldalára is kitette. Elmúltak már azok az idők, amikor az űrhajósoknak kussolniuk kellett.

“Látva öt olyan objektumot, amelyek párhuzamos repüléssel repülnek az űrben egymástól azonos távolságra, ön mit gondolna – meteorok, műholdak vagy …?”

Vladimir Surdin, a P.K. vezető kutatója Sternberg megszakértette a látottakat, de bár ne tette volna: “Szinte nyilvánvaló, hogy ezek Elon Musk Starlink műholdjai…”

Úgy fest sem a NASA, de még az orosz Roscosmos űrügynökség sem venné észre a földönkívülieket akkor sem, ha az orruk előtt szállnának le a Földre. A Starlink műholdakat 40–60 sorozatokban indítják egyidejűleg, és még akkor is, ha szétszóródnak az égbolton, a műholdak legnagyobb részét „vonatként”, vagy “fényfüzérként” látod egymás után szállni, és itt nem ez a helyzet! Itt egymás mellett haladtak… (Ja, és hol a többi?)

És ezt észlelted már?  A Földről is lefotózták a hatalmas UFO-t, amit az űrállomás kamerái az űrben láttak

Ezen felül, a Starlink műholdak pályái kissé hasonlítanak az ISS űrállomáséhoz, de szignifikánsan alacsonyabbak. És amit itt látunk, 5 azonosítatlan repülő objektum repül át az űrön sokkal nagyobb tengerszint feletti magasságban, mint a Starlink műholdak, ezért feltételezhető, hogy ezek a tárgyak nem Starlink műholdak, hanem valami egészen mások…. A különös felvétel több hírműsor is felfedezte magának…