Egy újabb idegen lényről készült fotó borzolja a kedélyeket Spanyolországban. Valóban idegen lény, vagy csak egy ősi emberi torzszülött?

A lény tetemét állítólag Kolumbiában fedezték fel, a képeket pedig egy névtelen forrás küldte el Josep Guijarro spanyol idegenkutatónak. Az állítólagos idegennek hosszúkás koponyája, ferde szemei ​​és szokatlanul sok bordája van – úgy tűnik, hogy a test mindkét oldalán 10 borda van, szemben az emberi 12-vel. Guijarro megerősítette, hogy magzati helyzetben halt meg, de csak óvatosan nevezné idegennek.

A veterán újságíró és ufókutató az X-en (korábbi nevén Twitteren) egy bejegyzésben ezt írta: „A forrásom azt mondta, Kolumbiából érkezett… Nem tudom pontosan, mert nincsenek ellenőrizhető adatok.”

„Biztos vagyok benne, hogy valaki Mexikóban már az „idegen” címkét ragasztotta volna rá” – írta Guijarro. „Az én esetemben inkább óvatosabb vagyok” – tette hozzá.

És ezt észlelted már?  KGB-s filmtekercsek szivárogtak ki a Szovjetunióban elfogott földönkívüliekről

Guijarro nyitott arra a gondolatra is, hogy a példány egy „apró humanoid” lehet, amely „Ata”-hoz kapcsolódik, (képünkön, lejjebb) egy hírhedt, idegenszerű holttesthez, amelyet 2003-ban Chilében tártak fel. Tavaly a barcelonai UFO-vadász, Ramón Navia-Osorio Villar, aki egy kincsvadásztól vásárolta meg az „Ata”-t, megosztotta elméletét, miszerint a maradványok egy korábban élt apró humanoid fajnak a bizonyítékai.

„Nagyon kicsi emberek voltak, akik barlangokban éltek, és csak éjszaka jöttek ki” – mondta a spanyol televíziónak -, ezért furcsa mandula alakú szemeik. „Egy bennszülött barátom az aymara törzsből elmondta, hogy ezek a lények az őseik idejében éltek, mielőtt még a spanyol hódítók megérkeztek volna.” Guijarro nyitottságát fejezte ki azzal a gondolattal szemben, hogy a csontváz ennek az apró emberfajtának a tagja lehet, akikről azt mondták, hogy körülbelül 800 évvel ezelőtt az Andokban éltek.

És ezt észlelted már?  Több száz szemtanú: UFO-anyahajó jelent meg egy kaliforniai város felett - eltussolták



Egy kolumbiai kutató, Gilda Mora azt mondta, hogy számos létezik ezekről a lényekről a spanyol hódítás óta. „De még ma is vannak utalások rájuk Kolumbiában az El cerro de los enanos (a törpök dombja) nevű helyen, ahová nagyon nehéz eljutni.” (És nem mellesleg ismét a rejtélyes mesebeli törpéknél tartunk… csak van valami igazság a régi mesékben…)

Vajon idegen lény, vagy egy rejtélyes törpenövésű emberfaj, akikről már csak a mesékben olvashatunk, esetleg egy mutáns emberi csecsemő? Szerinted?