Lenyűgöző UFO-észlelés Horvátországban, Rijeka városa felett történt 2024. június 25-én hajnalban.

Kora hajnalban a horvátországi Rijeka feletti égbolt egy rendkívüli esemény színhelye lett, amely izgalomba hozta a helyieket és az UFO-rajongókat. Hajnali 3 óra körül egy szemtanú arról számolt be, hogy egy különleges, élénk kék színű, háromszög alakú tárgyat látott álló helyzetben az éjszakai égbolton. A körülbelül 10 percig tartó megfigyelés spekulációk és intrikák hullámát váltotta ki.

Szemtanú beszámolója: A szemtanú, akinek sikerült lefilmeznie az eseményt, úgy jellemezte a tárgyat, mint egy világoskék árnyalatú tömör háromszöget. „Horvátországban vettem fel tegnap 06. 25-én hajnali 3-kor” – osztotta meg. „Úgy nézett ki, mint valami háromszög alakú, élénk kék színű tárgy… szilárd tárgynak tűnt, de ki tudja… lehet, hogy ez valami időjárási jelenség vagy valami furcsa holdfény?”

És ezt észlelted már?  Különös tárgyat rögzített az űrállomás kamerája!

A szemtanú azt is megemlítette, hogy az objektum a nagy szél ellenére sem látszott mozogni, kizárva annak lehetőségét, hogy drónról van szó. „Körülbelül 10 percig figyeltem… de nem tudom, meddig maradt… számomra nem úgy tűnt, hogy ez a Hold, de ki tudja.”




Ez a megfigyelés különféle elméletekhez vezetett, az időjárási jelenségektől a földönkívüli látogatókig. Az objektum élénk kék színe és háromszög alakja nem jellemző az ismert időjárási jelenségekre, ezért egyesek azt feltételezik, hogy azonosítatlan repülő objektum (UFO) lehet.

Ha ez még nem lenne elég, a város több webkamerája is rögzítette a furcsa tárgyat a felhők között, mégpedig úgy, hogy a közelgő vihar villámjainak fényei megvilágították. Így rögtön négy helyről és négy nézőpontból is képet kaptunk a tárgyról, ami így már biztos, hogy ott volt, csak azt nem tudni, hogy mi lehetett… Persze találgathatunk. Szerinted mi volt az?