Az argentín nő egy fotózáshoz keresett helyszínt, amikor véletlenül megörökített egy UFO-t. A képet visszanézve vette észre, de amikor felnézett az égre, az még mindíg ott volt… de már nem sokáig.

A legtöbb UFO-fotó nem előre eltervezett szándékkal készül. A véletlen szüli őket. Így volt ez Luciana Vismarával egy argentín nővel is, aki egy fotózáshoz keresett alkalmas helyet Cerro Paulino környékén, Balcarce-ban, Buenos Aires tartományban.  Tesztképeket készített a környékről, amikor észrevette, hogy az utolsó képkockán valami oda nem illő dolog látszik. Felnézett az égre és még éppen látta azt a fekete repülő csészealjat, amit lefotózott.




“Az a valami fekete volt, és a belsejében valami vöröset lehetett látni, de a másodperc töredéke alatt elrejtették a felhők…”

A nőnek egyébként korábban több hasonló észlelése is volt a környéken, de több ismerősébek is. A helyi ufókutatók szerint a Balcarce régió egy úgynevezett “ablak zóna”, ahonnan 1947-től napjainkig a legtöbb UFO-észlelést jelentik.

És ezt észlelted már?  Repülőgépről vettek videóra egy UFO-t Kazahsztán felett

Scott C. Waring, összeesküvés-teoretikus és ufo-kutató véleménye, hogy a legtöbb földönkívülinek erős telepatikus érzékszervei vannak, amelyeket fejlett technológiájuk csak mégjobban felerősít, ezért nyugodtan feltételezhető, hogy az idegen figyelte, és rögzítette az éppen zajló emberi tevékenységet, amíg észre nem vették. Amikor ezt telepatikusan érzékelte, azonnal elfedte a járművét. Ilyenkor úgy tűnik, mintha a levegőben elpárologna, eltűnne a repülő csészealj, de a valóságban, még mindig van, és utasa figyeli a szemtanút.