A különös videófelvétel még november végén készült, de csak a nemrég került nyílvánosságra. Ezen alakzatban repülő fénygömbök láthatóak magasan a felhők felett. De valami ennél is furcsább dolog is történt közben…

2021. november 24-én Hongkong nemzetközi repülőteréről a Cheplákók légikikötőből felszállt HK-12042021-0006 számú járat pilótái helyi idő szerint hajnali öt órakor, valamivel napfelkelte után,  furcsa fénypontokra lettek figyelmesek. A gép 11 877 méteren, a Dél-kínai tenger felett. A pilóták először három rendezett sorban haladó kilenc fénypontot vettek észre valamivel a felhőtakaró felett. A szokatlan jelenséget a személyzet egyik tagja a pilótafülkéből videón is megörökítette. A kerekded tárgyak erős fehér fénnyel világítottak, egyenes vonalon.




A felvételen jól hallható, amint az egyik pilóta a következőket mondja:

„Nem tudom, mi ez. Ez valami furcsa sz…r.”

A furcsaság egy sima UFO-észleléshez képest, hogy a géphez közelebb eső objektumok hirtelen eltűntek és ugyanakkor az alakzat másik szélén ismét felbukkantak. Mintha átteleportáltak volna a túloldalra. Amellett, hogy a legtöbben földönkívüliekre gondolnak, többen úgy vélekednek, hogy totkos katonai (teleportációs) kísérlet szemtanúi lehettek a pilóták… és úgy tűnik működött a dolog.

És ezt észlelted már?  Féregszerű idegen lény repül be egy UFO-ba Chile felett

Később, miután a világító fénypontok egyenként eltűntek, még ennyit fűztek hozzá: „Elmentek!” Az észleléssel kapcsolatban egyelőre még nincs hivatalos álláspont.