A következő felvétel, bár tisztán kivehető rajta minden fontosabb mozzanat, mégis kétségeket ébresztett az összeesküvés-elméletek kedvelői között is. Ugyanis annyira részletes, hogy sokan megkérdőjelezik a valódiságát.

A videó a rejtélyes mély webről, vagy más néven láthatatlan webről került elő, ami a világháló azon része, amelyet elkerülnek a keresők.

A láthatatlan web mintegy 550-szer nagyobb lehet, mint a felszíni, látható web, amihez bárki hozzá férhet. Havi forgalma átlagosan 50%-kal nagyobb, mint a felszíni web esetében; ráadásul ez növekszik a legjobban új információkkal…

A felvételt állítólag egy turista készítette a hírhedt 51-es körzet közelében, igen erős nagyítást használva…

Tisztán kivehető egy repülő csészealj, ami landolás után kinyitja ajtaját, és egy rámpát ereszt le. Ezen egy humanoid alak sétál le. Miután a figura kiszállt, az ajtók bezáródnak, és a különös jármű elhúz. Pár másodpercre rá az emberszerű alak is eltűnik egy kékes villanás kíséretében.

És ezt észlelted már?  Döbbenetes videó egy kocsit üldöző fénygömbről

Az ilyen és ehhez hasonló videók mindig vitát kavarnak az ufológusok közt, hiszen annyira részletgazdagok, amilyeneket ritkán látni…

Ezek után csupán egyetlen kérdés merülhet fel: Valódi-e a felvétel?