A következő felvétel, bár tisztán kivehető rajta minden fontosabb mozzanat, mégis kétségeket ébresztett az összeesküvés-elméletek kedvelői között is. Ugyanis annyira részletes, hogy sokan megkérdőjelezik a valódiságát.

A videó a rejtélyes mély webről, vagy más néven láthatatlan webről került elő, ami a világháló azon része, amelyet elkerülnek a keresők.

A láthatatlan web mintegy 550-szer nagyobb lehet, mint a felszíni, látható web, amihez bárki hozzá férhet. Havi forgalma átlagosan 50%-kal nagyobb, mint a felszíni web esetében; ráadásul ez növekszik a legjobban új információkkal…

A felvételt állítólag egy turista készítette a hírhedt 51-es körzet közelében, igen erős nagyítást használva…

Tisztán kivehető egy repülő csészealj, ami landolás után kinyitja ajtaját, és egy rámpát ereszt le. Ezen egy humanoid alak sétál le. Miután a figura kiszállt, az ajtók bezáródnak, és a különös jármű elhúz. Pár másodpercre rá az emberszerű alak is eltűnik egy kékes villanás kíséretében.

És ezt észlelted már?  Döglött földönkívülit fotózott a Curiosity rover a Marson

Az ilyen és ehhez hasonló videók mindig vitát kavarnak az ufológusok közt, hiszen annyira részletgazdagok, amilyeneket ritkán látni…

Ezek után csupán egyetlen kérdés merülhet fel: Valódi-e a felvétel?