A lelkes ufóvadászok már több mint 1 milliót gyűjtöttek össze arra az expedícióra, amivel végre felfednék a rejtélyes földönkívülieknek tulajdonított bázis titkát Argentína egyik mocsaras területén.

Egy hatalmas ufóbázis bújik meg egy különös, forgó, úszó sziget alatt Argentínában, állítja egy csapat ufóvadász, akik a Google térképen találtak rá az érdekes képződményre. A sziget egy kis tóban változtatja a helyét az óramutató járásával megegyező irányban.

Több kutató figyelmét is felkeltette már a paranormális esemény, és egy komoly felfedező túrát tennének a sziget belsejében. A tó felszínéről és környékéről már készültek felvételek, de még senki se jutott el a feltételezett bázisig.

A közösségi médiában is gyűjtenek az a kutatásra, eddig 4527 dollárt szedtek össze. Itt tudod te is támogatni az ufóvadászokat. 

Persze a kétkedők felhívták pár tényre a felfedők figyelmét, de fülük botját sem mozgatták. Többek közt szó volt arról, hogy miért építenének ilyen látvános bázist az idegenek, ha nem akarják, hogy felfedezzék őket? Másrészről a világ számos pontján van tudomásunk hasonló úszó szigetekről, nem is egyen egész falvak találhatóak, mégsem keltettek eddig hatalmas szenzációt. Alighanem ez is egy ilyen hordalélkfából álló úszó sziget lehet, amit csak a szél mozgat, és az évek alatt a folyamatos forgás és surlódása a parttal kerekítette le.

És ezt észlelted már?  UFO-baleset: lángoló csészealj zuhant a perui őserdőbe

argentin-uszo-sziget-napiufo-3

Ennek ellenére dícséretes a lelkesedés, hiszen ez az egyetlen ilyen csoport, amelyik valóban fel akarja fedezni azt a különös anomáliát, amelyet a Google térképén fedeztek fel. Reméljük sok hasonló kezdeményezés lesz még, és nem csak a foteltudósok írogatnak majd a hatalmas rejtélyekről…

Meglátjuk mit találnak a helyszínen!