Elképesztő videó szivárgott ki, állítólag egyenesen a NASA titkos archívumából. Legalábbi ezt állítják az idegen-vadásztok. Eszerint 1973-ban a NASA egyik űrhajója az ISV Colombus már eljutott a Marsra, ráadásul emberi legénységgel. Ők készítették a videót is.

Nemhiába rejtegette a NASA azt a videót, amely még 1973-ban készült, egy VALÓDI emberes Mars-misszió alkalmával. Az eredeti verzió a pletykák szerint mintegy 40 perces… A kiszivárgott információk szerint ez volt a második emberes Mars expedíció a RedSun Project keretein belü, ami 1973 augusztus 28-án érte el a bolygót. Az állítólagos legénység tagjai: Elliot See parancsnok, William. B. Rutledge Pilóta, és Vladimir Ilyushin. Az első küldetés pedig 1970-ben történt amit Edwin E. Buzz Aldrin vezetett.

A NASA 1952-től kezdődően 1970-ig azt kommunikálta a nyilvánosság felé, hogy a céljuk, hogy állandó bázist építsenek a Marson. Eztután viszont mintha elfelejtették volna a dologot. Alighanem ekkor kezdett valósággá válni a terv. Talán mégis igazak azok az összeesküvés-elméletek, miszerint már évtizedek óta amerikai bázisok vannak a Marson, és nagyban folyik a nyersanyagok kitermelése és a harc a rovarszerű őslakókkal… a menetrendszerinti Mars-járatokról már nem is beszélve…

És ezt észlelted már?  Újabb ősi szobrokat fedezett fel a marsi fotókon a hírhedt UFO-vadász

Az, hogy ez kiderüljön, csak idő kérdése, ezért is készül a NASA gőzerővel az első NYILVÁNOS Marsra szállás… Ha sikerül, akkor már nem kell többé a piszkos kis titkaik miatt aggódniuk. Az ottani eredményiket és infrastruktúrát pedig beállítják majd a legújabb misszió eredményiként.

Ugyan ki a fene tudná megmondani, hogy mi folyik több millió kilométerre a Földtől?

img_1_m

Nem csoda, hogy az amerikaiakon kívül eddig senkinek sem sikerült működő szondát juttatni a a bolygó felszínére… minden más nemzeté megsemmisült, vagy eltűnt…

Korábbi teóriák szerint az amerikaiak már évtizedekkel ezelőtt létrehoztak egy titkos űrflottát, amely képes a Naprendszer bolygói közt utazni, elég nagy sebességgel. A marsot mintegy fél óra alatt elérhetik… Ha ez igaz, értelmet nyer, néhány korábban elmebetegnek kikiáltott “önjelölt” tanú, akik azzal álltak elő, hogy szolgálatot teljesítettek a Marson.

És ezt észlelted már?  Titkos iratok szivárogtak ki: tényleg atombombát akartak robbantani a Holdon

usa urflotta

Egymás közt csak “Húsz és vissza” néven emlegették a szolgálatot, ami kereken húsz évet jelentett a Földön kívül, és csak ezután küldték őket haza a Földre egy alapos agymosás után. Tony Rodrigues állítása szerint például 1981-tól 2001-ig volt a vörös bolygón. Randy Cramer pedig 17 évet töltött ott… és még sorolhatnánk.

A különös Mars-videó már évek óta terjed az interneten és természetesen a NASA is felfigyelt rá. 2009-ben elkészítették a film leleplező verzióját is, miszerint csak hoax, kamu az egész, ami nyílvánvaló, hogy az űrhivatal megrendelésére készült, hogy nevetségessé tegyék a leleplezést… Ennek ellenére egyre többen foglalkoznak a tények feltárásával…

2557629

7004993

28888

Hogy mindennek mennyi a valóságtartalma, nehéz kideríteni. A teljes igazságot csak a bennfenntesek tudják, de ők aligha fogják az orrunkra kötni! De van erre egy jó öreg közmondásunk: “Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!”