Azt hittük, hogy az ufóvadászok különös állításait nem lehet túlszárnyalni… Tévedtünk! Ezúttal olyan elképesztő elmélettel rukkoltak elő, amitől még a legtapasztaltabb ufológusnak is elláll a szava!

A Marsra küldött Curiosity rover már rojtosra koptatta alumínium kerekeit, mióta a vörös bolygón araszolgat előre célja felé. Eközben minduntalan remek fotókkal örvendeztet meg minket, és főleg az amatőr „marsi régészeket”, akik folyamatosan különös alakzatokat fedeznek fel a képeken.

20150821curiosity.jpg

Ezúttal azonban nem a Mars különös kőalakzatai ragadták meg a figyelmüket, hanem olyan érdektelennek tűnő dolog, mint a marsjáró árnyéka. De itt is találtak valami érdekeset!

Egyik feltételezésük szerint a marsjáró árnyékán tisztán látszik, hogy egy szkafanderes emberi alak szereli a járművet. Vagyis már emberek is vannak a Marson, de a NASA mindezt eltitkolja. Ráadásul nem ez az első alkalom, hogy emberi árnyékot, vagy ahhoz hasonlót fedeztek fel a képeken.

És ezt észlelted már?  Az űrhajós a kezével próbált kitakarni egy UFO-t az űrállomás élő közvetítése alatt

mars-szerelo-napiufo.gif

Néhány bennfentes tudni véli, hogy a Földön már régóta rendelkezésre áll olyan technika, amivel akár a fénysebesség 1/20-át is el lehet érni. Így a Holdra való utazás 30 másodpercre, míg a Marsra mindössze fél órára rövidült az utazás időtartama. Vagyis szinte menetrend szerinti járatok ingáznak a vörös bolygó, a Hold és talán naprendszerünk más bolygói közt is.

A számos különös repülő objektum, amelyeket az elmúlt években észleltek az nemzetközi űrállomás felvételein, vagy az űrszondák által közvetített képeken, lehet, hogy nem is idegen lények űrjárművei, hanem földi űrhajók voltak.

A NASA már a korábbi felvetésekre sem reagált, és valószínűleg ezekre sem fog. A fotók és az elmélet mindenesetre érdekesek. Nézd meg te is a képeket, és döntsd el, hogy vajon igazuk van-e az ufóvadászoknak!

És ezt észlelted már?  A NASA szerint nincs élet a Marson, de a fotók mégis mást mutatnak!

A fotókat eredeti helyükön, a NASA adatbázisában, itt tekintheted meg: 1. kép, 2. kép, 3. kép, 4. kép

Forrás: ufosightingsdaily.com