Ismét furcsa objektumokra bukkantak az amatőr kutatók a vörös bolygóról érkező műholdas felvételeken. A hivatalos tudósok tagadnak, de ugye tudjuk, hogy nem mindig annak van igaza, akinek több diplomája van…

Azt már tényként könyvelhetjük el, hogy több milló éve nagy mennyiségű víz létezhetett a Marson, sőt még manapság is küldenek erre utaló fotókat a távoli bolygón kutakodó roverek.

Az idegen élet után kutató amatőr tudósok viszont azt is feltételezik, hogy ennek egyenes következménye lehetett, hogy kialakult az élet is a Marson, sőt intelligens lények is kifejlődtek és létrehozták saját civilizációjukat. Bár az eltelt évmilliók alatt a légkör és a víz szinte nyomtalanul eltűnt a vörös bolygón, az egykori feltételezett civilizációval együtt, de nem telik el úgy nap, hogy az űrszondák, vagy a roverek fotóin ne fedeznének fel valamilyen rejtélyes nyomot, vagy tárgyat, ezzel kapcsolatban.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes üzenet a Mars homokjában

A Unexplained Mysteries csapata összeállított egy videót a Marson fotózott legrejtélyesebb képekből. Következtetésük szerint a számos furcsa struktúra nem más, mint hatalmas ősi vízvezetékek maradványai. Természetesen a hivatalos tudósvilág váltig állítja, hogy ezek csak egyszerű geológiai alakzatok, amelyeket a Mars durva időjárása alakított ki. De a lelkes kutatókat nem lehet megvezetni.

Hogy kinek van igaza, szinte lehetetlen eldönteni. Mindenki nézze meg a felvételeket, és döntse el, mit gondol a rejtélyes struktúrákról…