Néhány gyönyörű fiatal nő különös csoportot hozott létre, amelynek tagja azt állítják, hogy rendszeres szexuális kapcsolatot tartanak fenn idegen lényekkel. A furcsa frigyből származó gyerekeiket pedig elviszik az űrbe…

Az amerikai székhelyű Hybrid Children Community, több olyan nőt igyekszik felvenni soraiba, akik úgy érzik már szültek hibrid gyereket földönkívülieknek. A csoport nem titkolt célja, hogy az emberiség új, félig ember, félig földönkívüli alfajával népesítsék majd be bolygónkat, ha azok egyszer visszatérnek óriási űrhajóikkal. Weboldalukon bárki kapcsolatba léphet velük, aki úgy érzi közéjük tartozik.

A csoportban élő nők, akik jellemzően a 20-as éveikben járnak azt is állítják, hogy a hüllőszerű gyíklényekkel való párzás a legjobb szex, amit valaha is tapasztaltak.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes, ragyogó vörös köd gomolygott a Nemzetközi Űrállomás körül




Közé tartozik Bridget Nielsen (27) is, az Arizona-i Sedona-ból, aki hibrid anyuka és médium is egyben. A hölgy az idegen lényekkel való szexről azt mondta:

„Nagyszerű, hihetetlenül szuper és nyers szexuális élmény volt. Ez volt a legjobb szex, amiben életem során valaha is részem volt.”

Bridget és Aluna azt állítják, hogy öszesen 13 gyermekük született már idegenektől. Az embriókat még teljes kifejlődésük előtt kivették a méhükből, és űrhajóikra vitték, ahol mesterséges körülmények közt nevelték tovább őket. Néha, víziókon keresztül meg is mutatták nekik gyermekeiket, akiket a hölgyek később lerajzoltak…

A közösségüket Sharon McCormick alapította: „Hat és fél évvel ezelőtt jöttem rá, hogy számos hibrid gyerekem van, az életben való küldetésem pedig, hogy segítsek a tudás elterjesztésében és abban, hogy támogassam a hibrid szülőket, és ezeknek a figyelemre méltó gyerekeknek a testvéreit és barátait.”



A weboldalukon, amelyen egyébként adományokat is gyűjtenek, azt állítják, hogy több millió hibrid szülő van a Földön, akik idegenek gyermekeit hordták ki mesterséges megtermékenyítéssel vagy teljes szex után, és sokan még csak nem is tudnak róla. Az ő szemüket akarják felnyitni.

És ezt észlelted már?  Bedöglött az álcázó berendezése, telibe fotózták a rejtőzködő UFO-t

A csoport tagjai úgy vélik, hogy az idegenek célja az, hogy a saját és az emberi DNS keverésével olyan gyermekeket hozzanak létre, akik hordozzák az ember és az idegenek legjobb tulajdonságait.