A különösen fényes repülő tárgyat egy élő webkamera is közvetítette az internetre. Vajon mit keresnek annyira az idegenek a mexikói vulkán közelében?

Mint köztudott, számos webkamera irányul Mexikó egyik legnagyobb aktív vulkánjára a Popocatépetl-re , hogy ha váratlan kitörést produkálna, legyen idő felkészülni a menekülésre. Ennek köszönhetően ez lett az UFO-vadászok egyik aranybányája, ugyanis a napi 24 órában közvetítő webkamerák számtalan alkalommal rögzítettek különös dolgokat.

A legfrisebb észlelés 2019 január 13-án történt, amikor az egyik szemfüles UFO-vadász észrevete azt a narancs fényben ragyogó dolgot, ami nagy sebességgel repült a vulkán lankái felé, majd pár pillanatnyi lebegés után elszáguldott…

Az elmúlt öt évben rengeteg hasonló észlelésről számoltak már be, és ezek egytől-egyig videón vannak.

És ezt észlelted már?  Egy UFO-flotta megszállta az eget Wyoming felett

Vajon mik lehetnek ezek a repkedő objektumok? Az UFO-vadászok szerint biztos, hogy földönkívüliek. Egy elméletük szerint pont a vulkán kürtőjében, több kilométerrel a felszín alatt található az egyik titkos bázisuk.

(Bár ha annyira titkos, akkor miért láthatjuk minden alkalommal be és kiszállni őket onnak?)

A helyiek szerint nem csak repülő tárgyak, de néhány alkalommal a közeli erdőkben idegen lények is felbukkantak. Hogy mi lehet pontosan a vulkán titka, senki sem tudja biztosan, és úgy tűnik senkinek sincs elég bátorsága ahhoz, hogy ezt testközelről kiderítse…