Vajon kik, vagy mik lehetnek azok a rejtélyes emberszerű alakok, amiket már nem egyszer megfigyeltek a felhőkön sétálgatni?

Első gondolata mindenkinek, a gyerekkorunkban jó alaposan belénk sulykolt mennyországkép, és a felhőkön ücsörgő angyalok. De el kell keserítenem mindenkit, a mennyország nem a felhők közt van. A menyország valójában az idegen lények földkörüli pályán keringő űrállomása volt, amelyre a történelem előtti időkben felvittek néhány kiválasztottat, akik korlátozott szókincsük és elmaradott világképük következtében igen nehezen tudták csak megfogalmazni visszatértükkor, hogy hol jártak és mit éltek át. De ez egy másik történet…



Szóval sokan úgy vélik, hogy egy hasadáson a tér-idő szövetén keresztül beláthatunk a mennyországba, ahol az elhunytak lelkei és az angyalok “élnek”. Esetleg Jézus, vagy egyenesen maga az Isten mutatta meg magát. Ugye ezek eléggé eröltetett magyarázatok. Túl kézenfekvő, és túl naív dolog azt hinni, hogy ez így van. De akkor mit láttunk?

És ezt észlelted már?  Ufó repült be egy chemtrail videóba Ausztrália felett

Alabamából, egy Solo Dolo nevű Facebook felhasználó élőben közvetítette a közösségi oldalán az  éppen akkor érkező vihart. A közvetítés közben azonban valami elképesztően különös dologra lett figyelmes. Egy ember formájú alak sétált keresztül a felhőkön.

Egyesek úgy vélik pusztán optikai illúzióról van szó, egyfajta délibábról. Láttunk már ilyesmit, csak akkor éppen egész városok képe bukkant fel a felhők felett… Más esetekben hajókat láttak lebegni az égbolton… Persze abban is lehet valami, hogy egy párhuzamos világ életképei sejlenek át dimenziók közt. Ezekről a dolgokról még a tudósok is igen keveset tudnak és legfeljebb ők is csak találgatnak… Más esetekben valamilyen légköri jelenségről van szó, amely befolyással van a felhőképződés folyamatára, és csak az élénk fantáziánk lát bele embeszerű alakokat a kialakuló formációkba…

És ezt észlelted már?  UFO-baleset a foci-vb közelében, robbanás rázta meg az orosz sztyeppét

(Itt a Youtube változat is, ha netán a Facebookról törölnék…)

Kár, hogy nem légnemű földönkívüliekkel van dolgunk, bár ha jobban belegondolunk, lehet hogy éppen ez az igazság…