A népszerű YouTuber MrMBB333, aki előszeretettel leplezi le az ufókat, érdekes dolgot osztott meg azt az interneten. A Google Earth műholdas képeit böngészve az Antarktisz régiójáról, egy hatalmas, majdnem 90 méteres bizarr tárgyat felfedezett fel.

A hatalmas sötét objektum jól látható, hogy különbözik a közelben található összes többi tereptárgytól. A MrMBB333 a videójában rámutatott, hogy az objektum pontosan 277 láb átmérőjű (84 m) és körülbelül 260 láb (80 m) magas. A Youtuber szerint a környéken lévő olvadó gleccserek miatt bukkanhatott elő az eddig a jég alatt rejtőzködő furcsa tárgy.

Titkos fegyverkezési projekt?

Az egyik összeesküvés-elméleti hívő kommentálta a videót, mondván, hogy valami furcsa zajlik a déli kontinensen, és csak nagyon kevés ember tud odautazni tudományos kutatás céljából. Így ha valamelyik kormány titkos projekteket akar végrehajtani, legyen az kísérleti űrrepülőgép, fegyver, vagy bármi más fejlesztése, azt ott szinte észrevétlenül megteheti.

És ezt észlelted már?  UFO repült bele a nevadai kirándulók panoráma videójába




A cenzúra beindul

Egy másik vélemény szerint a hatalmas tárgyat tartalmazó képeket szerkesztés nélküli tették bele a Google Earth alkalmazásba, és nem lepődne meg, ha az objektum már lenne ott, amikor a Google frissíti az alkalmazást. Erre egyébként számos példa volt az elmúlt években.

De mégis mi lehet?

A szokatlan objektum körül a hóréteg meg van bolygatva, ezért egyesek azt gondolják, hogy ez esetleg egy leszállás közbeni ütközés nyomai lehetnek. Hogy földi tárgyról van-e szó, vagy inkább a földönkívüliek egy szerencsétlenül jár űrhajójáról, nehéz megállapítani. Bár a tárgy alakja nem hasonlít semmilyen földi járműhöz, de még űrhajóra sem.

A szkeptikusok persze megint kitesznek magukért, szerintük csak egy különös árnyékról van szó.