Scott C. Waring lelkendezve adta hírül oldalán, hogy felfedezett egy romos templomot a Marson. Ezen már meg sem lepődünk, annyi mindent vett már észre a Marsról érkező fotókon. De lássuk mi is ez…

A felfedezést 2020. február 4-én tette, miközben a gigapan oldalon található, nagy felbontású marsi fotókat tanulmányozta.

„A templom félig el van temetve, de az ajtó jól látható és pont felénk néz. A falak sarkai jól megőrződtek és könnyen kivehetőek. A műemlékek hegyekre és domboldalakra helyezése mindig jelentős szerepet játszott a vallási, kulturális és történelmi jelentőségű emlékeknél. Úgy tűnik, hogy ez egy templom. Azt hiszem, a vallás minden fajnak (földinek és földönkívülinek) megad egy bizonyos kényelmet és célt.” – írja az UFO-vadász.

És ezt észlelted már?  Ősi romvárost találtak a Marson! A NASA csak Atlantisznak hívja!




Mi is megvizsgáltuk az adott képet és valóban látható rajta valami lyuk egy kövön. Ez ettől ugye még bármi lehet, akár templom is. Sajnos a képen az objektumok méreteit nem tudjuk mihez viszonyítani, így lehetséges, hogy az adott kődarab csak 30 cm-es. Ennek ellenére érdekes, hogy milyen sok szögletes kődarab fedezhető fel a környékén. Ezekbe szinte bármit bele lehetne magyarázni.

Forrás: http://gigapan.com/galleries/13463/gigapans/202057