Úgy tűnik még mindig van új a nap alatt. Rengeteg különféle alakú UFO-val találkozhattunk már a nagyvilágból érkező beszámolókban, de ehhez foghatót még mi sem láttunk.

2020 február közepén Brazíliában São Paulo felett rögzítették azt a furcsa lényt, vagy tárgyat, ami leginkább egy hatalmas lebegő medúzára hasonlított. Ehhez hasonló ismeretlen tárgyakat már korábban is lefotóztak, csakhogy azokon eléggé elmosódott volt. A mostani videófelvétel azonban meglepően jó minőségű.Az objektum félgömbszerű teste és hosszú csápjai voltak, mint a medúzáknak. Több UFO-szakértő is megdöbbent, hogy milyen részletes felvétel készült róla. A szkeptikusok magyarázkodása ellenére cáfolják, hogy léggömb lett volna nejlon csápokkal, mivel a csápokat a szélnek mozgatnia illett volna valamilyen irányba, de ezek meg sem moccantak a felvétel ideje alatt. Az objektum viszont hol lelassított, hol pedig felgyorsított, és irányt is többször változtatott. Ez egy szél által sodort léggömbre nem igazán jellemző…

És ezt észlelted már?  Leleplezték: Menetrend szerinti UFO járatok közlekednek a Holdon!

Sajnos azt nem sikerült megállapítani, hogy tárgyról, vagy inkább egy ismeretlen lényről van-e szó. Talán ez utóbbi lenne a meglepőbb.