A mexikói Popocatépetl vulkánról már többször írtunk, hiszen 24 órás webkamerás megfigyelés alatt áll, amit az ufóvadászok is előszeretettel figyelnek.

Mexikói vulkán most is aktív. Aktivitásának jelenlegi ciklusa 1947-ben kezdődött egy nagyobb kitöréssel. 1994. december 21-én a vulkán gázt bocsátott a levegőbe, amit a szél mintegy 25 km-re elhordott. Azonnal kilakoltatták a közeli városokat, a tudósok pedig megkezdték a kitörés megfigyelését. 2000 decemberében emberek tízezreit telepítette ki a kormány a tudósok figyelmeztetése alapján. A vulkán akkor olyan heves tevékenységet produkált, amilyenhez hasonló több ezer éve nem volt.

A legfrissebb felvételekből kiderül, hogy a vulkán környékén elég nagy az aktivitás mostanában. Meteorok és egyéb ismeretlen tárgyak tucatjai kerültek a webkamerák felvételeire. Az egyik objektum/meteor közvetlenül a vulkán felett robban fel, vagy becsapódott a vulkánba. A videón láthatjuk a becsapódás/robbanás pillanatát is.

És ezt észlelted már?  Ketrecben várt a vevőre a Mexikóban elfogott Földönkívüli!

Ufóvadászok egyes elméletei szerint a vulkán mélyén egy földönkívüli bázis üzemel és a furcsa fények, amelyek a vulkán felett bolyonganak éjszakánként és tűnnek el a kürtőben, vagy egyéb, kisebb nyílásokon, idegenek űrhajói…