Annyi világvégejóslat forog már közkézen, hogy ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni köztük. Most a hopi indiánok próféciái jöttek divatba, talán nem véletlenül…

Ezek a jóslatok már évekkel ezelőtt is elárasztották az internetet, de úgy tűnik, hogy az utolsó próféciájuk éppen aktuálissá kezd válni. Ráadásul pont az, amelyikben a világvégét jósolják meg…

A hopi indián törzs ma egy 6 500 négyzetkilométeres arizonai rezervátumban él. Nagyjából 70 ezren lehetnek. A hopi hagyományőrző nép, köreikben még mindig él őseik mondavilága – és benne az egyik legrészletesebben kidolgozott világvégemítosz, a Tisztulás Napja.

Jóslataikról bővebben itt olvashatsz. Számunkra az utolsó jövendölésük a legérdekesebb…

Az indián törzs hagyománya szerint a kilencedik, az utolsó jel szól a világvégéről: “Hallani fogtok egy föld feletti, égi lakóhelyről, amely szörnyű robaj kíséretében lezuhan. Úgy fog kinézni (az égen), mint egy kék csillag. Ezután nagyon rövid időn belül megszűnnek népem szertartásai.”

hopi-kek-csillag-2

Ez a különös Kék csillag nem is olyan régen felbukkant! Pontosabban az Egyesült Királyság területéről vették videóra augusztus 1-jén. Legalábbis legutóbb. Ugyanis már a világ több pontján, Arizonában, Spanyolországban és Angliában is felfigyeltek rá az ufóvadászok.

És ezt észlelted már?  Több száz szemtanú: UFO-anyahajó jelent meg egy kaliforniai város felett - eltussolták

Úgy tűnik, hogy több ember is fényképezett ugyanolyan furcsa, kék tárgyat az égbolton ugyanabban az időszakban.

Többen, akik ismerték az indián jövendöléseket, egyből az eljövendő világvégére gondoltak. Mások a rejtélyes kilencedik bolygót, a Nibirut vélték felismerni a furcsa, kéken fénylő objektumban.

Hamarosan kiderül, van-e okunk félni…