Egy gyanútlan amerikai a texasi San Antonio felett kiszúrt egy csészealjat, ami felhőnek próbálta álcázni magát. Valószínűleg valami nem jól működhetett a berendezéseiben, mert még videó is készült a város felett lebegő ufóról.

Február 23-án jókora vihar készülődött San Antonio felett. Hatalmas esőfelhők vonultak át a város felett. Ezeket figyelte a videót készítő szemtanú is, amikor valami furcsára lett figyelmes.

Az egyik kisebb felhő bizony nem úgy nézett ki mint a többi és másképp is mozgott. Ahogy jobban szemügyre vette, rájött, hogy amit lát nem is felhő, hanem valami egészen más.

Rögtön fogta a mobiltelefonját, és felvette a jelenetet. Referenciapontnak az egyik háztetőt vette, mert a felhőnek álcázott ufó kiszámíthatatlanul, imbolyogva mozgott. Pár percig a város felett lebegett, majd egy idő múltán halványodni kezdett, végül teljesen eltűnt.

És ezt észlelted már?  A kivetítőn felejtették az űrállomásos kamu videót a NASA irányítóközpontjában

A nagyításokon jól látszanak az ismeretlen objektum körvonalai, a fény-árnyék, és az épületekhez viszonyított mozgása is.

A videót később visszanézve még a készítője is megdöbbent, hogy mekkora csészealjat kapott lencsevégre, hiszen az nem közvetlenül a ház felett lebegett, hanem sokkal távolabb, így a méretei nagyjából behatárolhatók.

A szemtanú szerint a felvételen éppen azt láthatjuk, amint beüzemelik az álcázó berendezést, vagy legalábbis próbálkoznak vele. Valószínűleg meghibásodhatott, ha egy egyszerű földi szemlélő is kiszúrta a hatalmas ufót. Aztán, amikor a csészealj utasainak sikerülhetett helyreállítaniuk a berendezést, az végezte a dolgát: teljesen eltűntette a járművet.

A tárgy, sokak véleménye ellenére nem lehetett felhő, drón, repülőgép, vagy meteorológigi léggömb, hiszen ezekhez az túlságosan is hatalmas volt, és a mozgása sem hasonlítható egyikhez sem.

És ezt észlelted már?  Repülő csészealjakkal kísérletezett az amerikai légierő a 60-as években

Ilyen álcázó technológiával egyébként már évek óta kísérleteznek a Földön is, aminek a hasznát alighanem a hadászatban fogják hasznosítani. Ha ugyan már nincs az amerikai hadsereg birtokában…