A nemzetközi űrállomás élő közvetítésén újfent egy különös objektum bukkant fel a kemrák látóterében. A NASA szerint csak átviteli hiba történt. Csakhogy a Földről is látszódott az objetum, amit el akartak titkolni!

Többen figyelik szinte állandó jelleggel a nemzetközi űrállomás élő közvetítését, amelyet az interneten bárki megnézhet. 2017. július 7-én az egyik szemfüles UFO-vadász ki is szúrt egy hatalmas, szivar alakú ismeretlen tárgyat, amelyen több fénygömb is látható volt. Az UFO-vadászok már rutinosak, és legtöbben folyamatosan rögzítik a közvetítést… Bár az objektum csak egy pillanatig látszódott, a felvétel kikockázás után jól kivehető…

Az űrhivatal tagadja, hogy a kamerák valaha is ufókat rögzítettek volna. Szerintük csak optikai hibák, kosz, űrszemét, az állomásról leváló jégdarabok, vagy csak tükröződés, amit sokan idegenek űrhajóinak vélnek… Ezúttal azonban igencsak mellé lőttek. Ugyanazt a furcsa, hosszúkás, fényekkelt tarkított objektumot Hollandiából is látták, sőt le is fényképezték.

És ezt észlelted már?  Különös fotók kerültek elő a negyedik Holdraszállásról

illuminated UFO NASA LIve Cam (2)

Vajon valóban egy hatalmas földönkívüli űrhajóról van szó, vagy inkább csak egy meteoritról, mint azt a kételkedők állítják?