A nemzetközi űrállomás élő közvetítésén újfent egy különös objektum bukkant fel a kemrák látóterében. A NASA szerint csak átviteli hiba történt. Csakhogy a Földről is látszódott az objetum, amit el akartak titkolni!

Többen figyelik szinte állandó jelleggel a nemzetközi űrállomás élő közvetítését, amelyet az interneten bárki megnézhet. 2017. július 7-én az egyik szemfüles UFO-vadász ki is szúrt egy hatalmas, szivar alakú ismeretlen tárgyat, amelyen több fénygömb is látható volt. Az UFO-vadászok már rutinosak, és legtöbben folyamatosan rögzítik a közvetítést… Bár az objektum csak egy pillanatig látszódott, a felvétel kikockázás után jól kivehető…

Az űrhivatal tagadja, hogy a kamerák valaha is ufókat rögzítettek volna. Szerintük csak optikai hibák, kosz, űrszemét, az állomásról leváló jégdarabok, vagy csak tükröződés, amit sokan idegenek űrhajóinak vélnek… Ezúttal azonban igencsak mellé lőttek. Ugyanazt a furcsa, hosszúkás, fényekkelt tarkított objektumot Hollandiából is látták, sőt le is fényképezték.

És ezt észlelted már?  Az idei év eddigi legbénább ufó videója

illuminated UFO NASA LIve Cam (2)

Vajon valóban egy hatalmas földönkívüli űrhajóról van szó, vagy inkább csak egy meteoritról, mint azt a kételkedők állítják?