A felbukkanástól az eltűnésig sikerült lefilmezni egy nagy, és igen erős fénnyel izzó pontot az esti égbolton még tavaly októberben Ózd felett. Sokan csak legyintettek rá, mert nem nézték végig a videót… mi sem. De bepótoltuk…

Első pillantásra bárki azt mondaná, hogy csak egy repülőgép száll a felhők közt és a reflektorait látjuk az elmosódott felvételen… Csakhogy aki végignézi a videót, láthatja, hogy ez a fénygömb bizony nem egyenes vonalban repül. Néha megáll, néha pedig az ellenkező irányba indul… A videót a Facebookon osztották meg.

Es megvan beerkezestol eltunesig 😱 Krisztián Kis a kis meteor

Zveřejnil(a) David Montvai dne 19. říjen 2017

Sokak szerint repülő, mások azt állítják, hogy csak egy drónnal játszott valaki, vagy egy eltévedt meteor. De mi van akkor, ha mégiscsak egy UFO volt? Miért csak az amcsiknál repkedhetnek földönkívüliek? Kevesen tudják, de Magyarország felett is elég gyakran figyelnek meg különös repülő tárgyakat, de valamiért ezek nagy része sosem kerül nyilvánosságra. Vagy mert a média elzárkózik előle, és inkább a külföldi észleléseket favorizálják, vagy a szemtanúk hallgatnak inkább, mert nem szeretnék, ha hülyének néznék őket.

És ezt észlelted már?  Itt a bizonyíték: tényleg a hologram-háló van a Föld körül