Számos műhold tartja szemmel folyamatosan Napunkat, és a felvételeket bárki megnézheti a NASA által üzemeltetett weboldalon. Nem csoda, hogy az UFO-vadászok is előszeretettel böngészik a felvételeket valami különlegesség után kutatva. A nagy számok törvénye alapján folyamatosan találnak is olyan dolgokat, amelyek még a laikusoknak is szemet szúrnak.

A LASCO C2 napfigyelő műhold internetes adatbázisában 2017. december 24-én megdöbbentő felvételek kerültek fel. Még az önjelölt kutatók is megdöbbentek annak a hatalmas objektumnak a láttán, amely közvetlenül a Nap mellett bukkant fel pár másodpercre. Bár a hasonló jelenségeket előszeretettel magyarázza a NASA adatátviteli hibával, vagy nagy sebességű kozmikus részecskék okozta képalkotási zavarral, de ez olyannyira szabályosnak tűnik, hogy aligha lehet bármelyik a felsoroltak közül. Ráadásul egy másik űreszköz is észlelte, vagyis két egymástól független észlelésről beszélünk.

És ezt észlelted már?  Eltitkolt filmtekercs bukkant fel az 1969-es Holdraszállásról
A mérések szerint a Nap mellett felbukkant hatalmas objektum nagyjából 31 ezer km hosszúságú, valamivel kisebb, mint a Neptunusz bolygó és két és félszer akkora, mint a Föld. Aszteroidának túl szabályos, így fennmarad a lehetőség, hogy mesterséges tárgyról van szó. Mivel az emberiség még nem képes ekkora űrbéli objektum létrehozására, maradnak a földönkívüliek. Számos ufológus szerint egy úgynevezett “világhajóról” lehet szó. Méreténél fogva alkalmas egy egész bolygó lakóit szállítani… Talán egy vándorló idegen faj építhette, akik a világegyetemben utazva keresnek maguknak új otthont.

Ez az elmélet magyarázatot adhat arra is, hogy miért pont a Nap közelében jelent meg a gigászi hajó. Egy ekkora gépezet hatalmas mennyiségű energiát igényel, amelyet az űrben a legegyszerűbben egy csillagból lehet kinyerni. Talán éppen tankolás közben kapta el a napfigyelő műholdunk. Egyes elgondolások szerint az sem kizárt, hogy már jó ideje a Nap takarásában “parkol” a világhajó, és a Földön észlelhető UFO-tevékenységekhez, furcsa földönkívüli lények felbukkanásához is közük van. Ki tudja hány ezer éve figyelnek bennünket, és lehet, hogy csak arra várnak, hogy kiirtsuk végre egymás… Ők pedig majd kényelmesen birtokba veszik az elárvult bolygót…