A semmiből bukkant fel az az autó, amit több biztonsági kamera is felvett. De ez még semmi, ugyanis a jármű a föld felett száguldott egy méterrel… persze landolás után alaposan össze is tört.

Döbbenetes videófelvétel tartja izgalomban a paranormális dolgok kedvelőit. 2018. augusztus 28-án a kanadai Barrie város egyik házának biztonsági kamerái rögzítették, amint a semmiből egy négy ajtós Tesla típusú autó jelent meg, majd hihetetlen sebességgel a levegőben száguldva elhúzott a ház előtt. Odébb viszont pont belefúródott Assikinack Public School domboldalába. Az esetet egy lakóház több kamerája, sőt egy autóé is felvette.




A videón látható, hogy mielőtt megjelenik az autó a semmiből, egy fényes villanás észlelhető a fákon túl. Azután a vasúti átjáróban felbukkan az autó, ami legalább egy méterrel a föld felett száguld.

És ezt észlelted már?  Különös dolgot fotóztak a hawaii-i vulkán kürtőjében

Az elképesztő jelenet többeket a Vissza a jövőbe című filmre emlkékeztetett, amelyben a főhős egy autóba épített időgép segítségével utazik a jövőbe, vagy épp a múltba. Ehhez viszont hatalmas sebességre kell kapcsolnia, mielőtt egy villanás kíséretében végrehajtaná az időugást. Az érkezése is hasonlóan látványos, pont mint a biztonsági kamerák felvételén.

Vajon valakinek sikerült megépítenie az időgépes autót? Vagy egy féreglyukon keresztül érkezett egy időutazó a járművel?
Forrás: www.barrietoday.com