Augusztus 21-én érdekes felvételt készített az egyik erdei ösvényre kihelyezett rendőrségi rejtett kamera Észak-Kaliforniában, amellyel az erdőben ügyködő marihuána termesztőket akarták leleplezni. Még a sokat tapasztalt nyomozónak is leesett az álla attól, amit a felvételen látott..

Sunyi drogtermesztők helyett, akik vadkendert mentek volna kapálni, egy szőrös, emberszerű lényt rögzített a kamera. A rendőr, aki a kamerát behozta, nem tudta, mit kezdjen a különleges felvétellel. Mivel 20 éve üldözi a rosszfiúkat, félt, hogy ha egy ilyen videóval tér vissza, kiröhögik a kollégák, így elküldte azt az egyik vadőrként dolgozó barátjának.

A felvételen jól látható, hogy egy hosszú bundájú teremtmény felfedezi a kamerát, és közelebbről is alaposan megvizsgálja. A szakértők szerint biztos, hogy nem medve volt, annak nincs ilyen karja… és a szőre sem ennyire hosszú.

A vadőr szerint ez bizony egy Sasquatch!

Másnéven bigfoot, nagyláb, vagy amerikai jeti, ahogy tetszik. A lábnyomait a környéken már korábban is megtalálták. A lény, miután letépte az egyik fára rögzített kamerát, megvizsgálta, majd elásta a falevelek alá…

Egyes vélemények szerint a videó nem túl meggyőző, mivel nem látható rajta a lény arca.

HohRainForest

Persze ha interjút adna, sokan akkor semm hinnék el, hogy létezik. Hogy akkor mi lehet a felvételen? Talán az egyik drogtermesztő, aki hormon túltengésben szenved, ezért igen erős testszőrzettel rendelkezik…

És ezt észlelted már?  Ezt látni kell! Földönkívülivel pofozkodott egy 80 éves hawaii-i nyugdíjas!

Forrás: sasquatchchronicles.com