Valami furcsa dolgot takargat a NASA a Nemzetközi Űrállomással kapcsolatban, vagy ismét csak egy azonosítatlan objektum repkedett körülötte? Ezek a kérdések foglalkoztatják a napokban az ufóhívők népes táborát.

Az egyik népszerű internetes ufóportálon ismét elképesztő felvételek láttak napvilágot az ISS űrállomás kamerái által felvett képkockákból. Ezeken úgy tűnik, mintha az űrállomásról egy rakétaszerű tárgyat lőnének ki, valamilyen ismeretlen célpont felé. Pedig köztudott, hogy az űrállomás a nemzetközi egyezményeknek megfelelően mentes mindenféle fegyvertől.

A tárgy hosszúkás, és leginkább rakéta formája van, azonban nem látszik, hogy rakétamotor-meghajtása lenne, nem fénylik a hajtóműve, amivel egyelőre a földi eredetű űreszközök működnek. Többen ezért vélik azt, hogy a tárgyat nem az űrállomásról indították, az csak elszállt mellette, és éppen takarásból bukkant elő, ekkor vette fel a kamera…

És ezt észlelted már?  Kiszivárgott egy furcsa videó: Időutazó vált köddé egy térfigyelő kamera előtt...

Az ufóvadászok közössége hosszasan vitázott azon, hogy mégis mi lehet a különös tárgy. Végül az érvek és ellenérvek hatására két dologra szűkítették a lehetőségeket.

Egy ufó, ami éppen akkor száll el az űrállomás mellett, vagy pedig egy földönkívüli technikán alapuló katonai drón, amit tényleg az űrállomásról indítottak tesztelési céllal. Persze az ilyesmit nem veri nagydobra a NASA, így a gépet titokban szállították az űrállomásra.

Csak egyvalamit felejtenek el a lelkes ufóvadászok! Vajon miért nem kapcsolták le a Földön szinte mindenki által nézhető online közvetítést, mielőtt elindították a szupertitkos gépezet tesztelését?