“Időutazók léteznek!” – állítja az Apple vezérigazgatója, miután észrevette egy 350 éves festményen a telefonjukat az egyik korabeli modell kezében.

Pieter de Hooch egyik 1670-ben készült festményén fedezték fel azt a tárgyat, ami kísértetiesen hasonlít az Apple cég iPhone-jára. Még maga Tim Cook, a cég vezetője is elképedt a dolgon.

iphone-idoutazo-napiufo-2.png

A vezérigazgató azt mondta, hogy mindig is azt gondolta, hogy tudja ki találta ki az iPhone-t, de most már nem olyan biztos benne.

Nemrég láttam egyet egy régi festményen, amit 1670-ben festettek. A képen az egyik alak kezében mintha egy iPhone lenne, és éppen fényképet készítene vele az előtte ülő nőről.

iphone-idoutazo-napiufo-3.png

Ha még Tim Cook is úgy véli, hogy az időutazás lehetséges, akkor talán érdemes elgondolkodni azon, hogy az a rengeteg ufóészlelés talán nem is földönkívüliek műve, hanem saját távoli leszármazottaink utazgatnak vissza hozzánk az időben, hogy megváltoztassák a jövőt…

És ezt észlelted már?  Földönkívüli-flotta parádézott Kelet-Európa felett!

A vicces az, hogy sosem fogják megtudni, hogy sikerült-e, mert ha fix az idővonal, akkor mindenki és minden megváltozik, beleértve az emlékeiket is.

Forrás: ufosightingsdaily.com