A távoli déli kontinens, az Antarktisz mindíg is piszkálta a felfedezők, de még az egyszerű emberek fantáziáját is. Sok mindent nem tudunk a titokzatos földrészről, de amit mégis, az remek táptalajt ad a mindenhol ufókat és letűnt civilizációkat kereső kalandoroknak.

A főként pingvinek által lakott földrészen néhány kutatóállomáson kívül hivatalosan más nincs, de minduntalan felröppennek a hírek a titkos náci tengeralattjáró bázisokról, földönkívüliek támaszpontjairól, vagy éppen a Föld közepén található titokzatos belső világ lejáratáról.

Újabban boldog-boldogtalan ősi romokat és főként hatalmas piramisokat talál a Goggle Earth műholdas térképeinek segítségével. Állítólag ezek a hatalmas piramisszerű struktúrák öregebbek még a gízai piramisoknál is, és egy letűnt, ősi civilizáció építette őket földönkívüli technológia segítségével.

És ezt észlelted már?  Meglepő sziklarajzokra bukkantak Machu Picchuban!

A legújabb felfedezés ismét egy ilyen hatalmas építményről szól, ami a képeket elnézve talán nem is véletlen. Tényleg piramisnak néz ki felülről. Tisztán kivehető a négy oldala, és az éleik is. Az ufológusok tobzódnak az ötletektől, hogy mi célt szolgálhatott az ősi építmény, és kik hozták létre…

A geológusok szerint azonban ezek korántsem mesterséges építmények. Csupán az errózió természetes folyamata által alakultak ki ezek a különös formák.

Ráadásul az ősi antarktiszi piramis-elmélet kedvelői sokszor elfelejtik, hogy a kontinens már évmilliók óta jég alatt van, ami évről évre vastagszik. Helyenként elérheti akár a 3000 méteres vastagságot is, így aligha kandikálhat ki bármilyen ősi építmény a jég alól. Illetve az eltelt rengeteg évezredek alatt, ha voltak is bármilyen romok a jég alatt, annak mozgása és súlya, már réges-régen szétmorzsolhatta azokat…

És ezt észlelted már?  Ismét különös tárgyak bukkantak fel a Nap közelében

piramis.jpg

A Google Earth koordináták: 79 ° 58’39.25 “S 81 ° 57’32.21” W

A fotók mindenesetre érdekesek, és könnyed kalandozásra hívják az internetezőket a fantázia különös világába…