Egy furcsa esemény borzolta fel a kedélyeket Indiában a pandzsábi megyei Ludhiana-ban. Többen azt állították, hogy egy ismeretlen repülő tárgyat (UFO) láttak az égen…

A fényes, azonosítatlan tárgy sokak számára érdekes és izgalmas eseménnyé vált, mivel a lakók videókat készítettek róla és megosztották azokat a közösségi médiában. A videóban több apró fénypont látható, ami úgy néz ki, mintha egy tárgy lángol darabkái zuhannának le az égből. Konkrét bizonyíték nincs arra nézve, hogy valóban  idegenek űrhajója lett volna, de az ellenkezőjére sem.  Ennek ellenére a helyi lakosok arra tippeltek, hogy földönkívűliek űrhajója, vagy meteor lehetett.




Az Instagram egyik felhasználója ezt írta: „Észrevettem valamit ma este 19:00–19:05 óra körül a város egén! Sokan, akik szemtanúi voltak, azt állítják, hogy repülőgép, de néhányan meteornak hiszik! NEM vagyunk biztosak abban, hogy mi is volt pontosan! Ha valaki tudja, mi volt, írjon megjegyzést!”

A feltételezések mellett az emberek továbbra is megosztják az UFO-ról készült videóikat és képeiket a Twitteren és az Instagramon, miközben azt kérdezik, van-e valakinek a furcsa megfigyeléssel kapcsolatos információja.

És ezt észlelted már?  Egy pilóta lenyűgöző videót tett közzé egy kocka alakú UFO-ról

Természetesen mi is megnéztük a videót és érthetőek a kételyek. Valóban látható pár fényes pötty az égen.  Meteor aligha lehet, az ennél sokkal gyorsabban érkezne és fényesebben izzana. Elsőre úgy tűnik, mint egy a légkörben darabjaira hulló űrhajó lángoló roncsai zuhannának a föld felé. Legalábbis láttunk már ilyet. Mivel elég sok darabból áll, vagyis sok égő törmelék van, kisebb űrszemétről szó sem lehet. Inkább egy méretesebb űreszköz, esetleg tényleg sérült és a légköri surlódástól szétesett UFO.