Felhőtlen volt az ég, nem esett az eső, mégis rejtélyes villámok csaptak le több helyen is Európában. Pár nappal előtte Horvátország és Magyarország felett pedig elképesztő anomáliát mutatott az időjárási radar!

Németországban több, mint 30 embert vittek  kórházba Hoppstädten városában, amikor villám csapott le a derült égből egy junior labdarúgó mérkőzés végén. Lengyelországban egy férfit halálra súlytott, Franciaországban pedig 11 embernek okozott sérülést egy szülinapi partin rejtélyes villámcsapás.

A napokban katasztrófális vihar csapott le például Németországban, ahol 1-2 óra alatt annyi eső esett, mint máskor hetek alatt, és hatalmas áradásukat okozott, amiben többen is meghaltak. De Magyarországon is komoly viharok, esőzés és villámfüggöny volt tapasztalható ugyanakkor.

És ezt észlelted már?  Száguldó UFO-t vett fel egy alaszkai reptér időjárási kamerája

Tényleg igazak a pletykák és a CERN, az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet kísérletezik az időjárás befolyásolásával, ami a nem várt jelenségeket produkálta? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják az interneten összeesküvés-elméletek kedvelőit.

Pár nappal a különös villámok és brutális viharok előtt egy Horvátországi időjárási radar képein (radar.eu) elképesztő anomália bukkant fel, ami jórészt Magyarországra is átterjedt! Érdekes módon erről is csak egy amerikai ufóvadász portálról szereztünk információkat. Szerintük különös ufótevékenységről lehet szó, és ha a feltételezésüknek hiszünk, álcázva van. Így nem is csoda, hogy nem látjuk! Ekkora idegen űrhajóval eddig legfeljebb csak a mozikban találkozhattunk…

A felvételeken kör alakban egy hatalmas alakzat látszik, aminek nem kellet volna ott lennie. Szakértők persze egyből a radar meghibásodásával magyarázták a dolgot, azonban hasonló jelenséget már világszerte tapasztaltak a radarképeken. Például legutóbb Svájcban, május 8-án! Vagy pár hónapja egy mexikói radarfelvételen.

És ezt észlelted már?  Ufók gyűjtik a villámokat a legnagyobb viharokban

Forrás: ufosightingshotspot