Az amerikai tévécsatorna operatőre egy erdőtűz felett köröző helikopterből olyasmit filmezett, amiről addig azt hitte, hogy dajkamese… A kamera azonban nem hazudik!

Augusztus 19-én, a kaliforniai ABC 15 hírcsatorna helikopteréről éppen a San Bernardino-nál tomboló futótűzről készítettek felvételeket, amikor az operatőr dermedten vette észre a nagy sebességgel közeledő, fénylő repülő tárgyat, ami a helikopter alatt húzott el a hatalmas füstfelhő felé… Az esti híradóból természetesen kimaradt ez a jelenet!

Az egyik legnagyobb mexikói ufószakértő is bemutatta, és kommentálta hírcsatornáján a felvételeket…

Ufológusok szerint ez az egyik leghitelesebb UFO-videó ebben az évben, hiszen egy tévéstáb kamerája vette fel, ráadásul elég közelről…

A hitetlenkedők állítják, csak egy egyszerű drón volt, amivel valaki az erdőtűzet akarta megörökíteni. De a szakértők szerint ilyen sebességre az egyszerű drónok nem képesek.

És ezt észlelted már?  Egy amatőr csillagász kiszúrta: hatalmas sötét tárgy vonult át a telihold előtt

Egy 2015-ös Mexikói erdőtűz alkalmával, Toluca felett öt repülő tárgyat kaptak lencsevégre szintén egy helikopterből. Feltűnő a hasonlóság a most észlelt, és az akkor készült felvételeken látható fénylő tárgyak között.

garza1998a

1998 április 14-én szintén Mexikóban, Monterrey felett, pedig egy hatalmas, szivar alakú UFO-anyahajót fotóztak le egy óriási futózűz alkalmával.

Az ufológusok szerint feltűnő aktivitást mutatnak a földönkívüliek a különféle katasztrófák alkalmával. Talán dokumentálják az eseteket, vagy éppen olyanok mint mi emberek, imádják a látványos és veszélyes dolgokat és katasztrófaturistát játszanak…